Forumet - Pojkvän vill inte ha sex.

Pojkvän vill inte ha sex.

4289 0 65
Yo!

Min pojkvän vill inte ha så mycket sex. Typ en gång var tredje dag. Men jag är precis tvärtom. Jag vill ha sex minst fyra gånger om dagen. Och det är verkligen som minst.
Jag har pratat med honom om detta och han har försökt bättre sig lite, men inte riktigt ansträngt sig på det vis jag vill.
Så jag funderar på om jag helt enkelt ska försöka vara lite extra sexig inför honom. Typ prata snusk, klä ut mig till skolflicka, eller nåt liknande.
Tips på vad man kan hitta på så att jag framstår som sexig sak istället för söt och mysig flickvän?

Spana också in:

jobbigt jobbigt. jag har hört om många förhållanden där tjejen vill ha mer sex än killen. jag är också en sån tjej, eller det har varit så ofta iallafall. det är inte sant att killar är så jävla kåta, eller kanske det är så att killar är mer lite kåta hela tiden och tjejer generellt är mest i förhållande. eller vad vet jag.... offtopic jaa :P
Proteus:

Vänta på att han själv ska ta initiativ till sex istället för att vara på honom hela tiden.


Jag har försökt vänta, men han har bara tagit initiativ till sex en gång.Buddah:

Blir kanske svårt om era sexdrifter inte ligger på samma nivå.


Jao, men jag ska försöka tona ner min och han ska få upp sin så att det blir mer lika.

Pappbox:

prata med honom om det


Har pratat med honom, men uppenbarligen hjälper det inte.
Kan tänka mig att det blir värre av att bygga upp spänningar kring det också. Att om han känner press på sig kanske han känner ännu mindre lust osv.

Om sex är en av de viktigare beståndsdelarna i ert förhållande och om det verkligen håller på att bli ett problem kanske ni bör ta paus ifrån varandra så att ni kan börja sakna varandra lite.
iddqd:

Eller så slutar du ha skabb.


Det var han som gav mig skabb, så jag tror inte han har problem med det :)

Supply and Demand:

Du har även försökt kräva mindre då förstår jag?


Japp. Jag har försökt låta bli så att han ska få ta initiativet någon gång. Kan ju inte vara roligt att bara behöva "ställa upp" liksom.

Miceparade:

kanske ni bör ta paus ifrån varandra


Nja. Paus skulle nog inte behövas då vi bor på varsin sida av landet och bara ses ungefär var tredje vecka.
Då borde det ju bli mycket sex med tanke på att vi inte har setts på länge, men nej.
Egyptologen:

Japp. Jag har försökt låta bli så att han ska få ta initiativet någon gång. Kan ju inte vara roligt att bara behöva "ställa upp" liksom.


Om han inte orkar ha sex så orkar han nog inte av förväntningen att han ska ta initiativet heller. Istället för att pressa honom till att ha sex mer(vilket jag tolkade att ert samtal gått ut på) så är det väl bättre att försöka nå någon kompromiss eller tillsammans finna orsaken till hans minskande(?) sexlust? Tror jag.