Forumet - Pojkvännen har extremt dålig hygien

Pojkvännen har extremt dålig hygien

8705 0 165
Hej! Jag och min pojkvän har varit tillsammans i över ett år nu, och under den här tiden har hans hygien bara blivit sämre och sämre.

- Jag måste tjata på honom för att han ska duscha, ändå blir det bara ca två ggr i veckan.
- Han borstar ALDRIG tänderna, skyller på att han har s.k geografisk tunga och då gör det ont att borsta tänderna
- Använder inte deo
- Han är för lat för att tvätta (skyller på att han inte kan), därför har han samma tröja på sig typ 4 ggr innan han tvättar den.
- Han är rökare så alla hans kläder luktar tillslut svett, rök och parfym (han tror att parfym döljer stanken).
- Han petar nästan ofta
- Pillar sig på kuken KONSTANT! Luktar snopp om hans händer hela tiden.

Jag har försökt att påpeka detta, att han måste duscha och borsta tänderna och att han inte ska peta nästan, men han blir bara arg och säger att jag är elak. Tycker att jag ska tvätta hans kläder när jag är där osv.

Han sköter inte heller om sin lägenhet. Han diskar aldrig och betalar sin kusin några hundralappar för att komma dit och diska en hel månads disk och plocka bort alla pizzakartonger han har liggandes. Det blir typ 5 i veckan...

Vad ska jag göra? Jag står inte ut!? Jag vill ha en attraktiv kille.. nu blir jag bara äcklad!!! Känns som att han inte fattar..

Spana också in:

Han duschar minst dubbelt så ofta som jag gör :s Brukar ha samma kläder i veckor i sträck, under mitt senaste jullov duschade jag nog bara .. säjer jag 2 ggr så är jag på den säkra sidan.

Under den första fältveckan hade jag samma kalsonger under hela veckan, då bör tilläggas att det fanns inte en tid på dygnet man inte var blöt av svett. Duschade naturligtvis inte då heller.

Har aldrig haft tjej [blush]