Forumet - Pojkvännen testar gräs, dags för mig också?

Pojkvännen testar gräs, dags för mig också?

1596 0 24
Fick reda på häromdan att min pojkvän hade testat att röka gräs utan att berätta det för mig och att han skulle göra det igen (vi har varit tillsammans i 1,5 år så man förväntar sig att man ska berätta sånt för varandra) Efter ett tags diskussion fick jag reda på att han inte ville sluta så vi kom fram till några sorts "regler". Jag fattar inte vad det är han tycker om med det och jag har inte träffat folket han gör det med, och därför tänkte jag följa med honom och testa en gång. Bra eller dålig idé?
Tacksam för alla åsikter!
Vickitickitoria:

Bra eller dålig idé?


Jag förstår inte varför du ska det bara för att han gör det, speciellt inte om du inte förstår poängen med det.

Dessutom har jag en känsla av att du är ung så då kanske det inte är så smart heller, vänta några år om du prompt ska testa.
Beror på om du är jobbig eller inte. Om du är jobbig och bara puffar utan att passa så borde du inte gå, annars så go for it. Se bara till att inte ringa sjukhus/polis om du känner att ditt hjärta bultar som satan, det är inget farligt utan händer bara ibland första gången.

Ps, ha helst en katt närvarande, de är mysiga att klappa när man är stenad.

Spana också in:

Dan_the_ironman:

Jag förstår inte varför du ska det bara för att han gör det, speciellt inte om du inte förstår poängen med det


Poängen med att jag vill testa är att jag är orolig över hur det påverkar honom. Han säger att han är sig själv bara lite lugnare och det skulle göra mig lugnare om jag visste själv exakt hur det funkar etc.
Vickitickitoria:

Poängen med att jag vill testa är att jag är orolig över hur det påverkar honom. Han säger att han är sig själv bara lite lugnare och det skulle göra mig lugnare om jag visste själv exakt hur det funkar etc.


Det där är bara fruktansvärt idiotiskt. Att testa av den anledningen är att tigga efter skit. Det påverkar alla annorlunda och du kommer aldrig veta hur det påverkar honom i varje fall. Du är 16 för i helvete, lägg ner de där planerna med en gång.

Semi:

Jo.


och då röker på?
Vickitickitoria:

Han säger att han är sig själv bara lite lugnare och det skulle göra mig lugnare


Och hungrigare.

Men så länge du inte har något underliggande fel i ditt huvud (typ schizofreni) så är det inget farligt alls. Om du är deprimerad kan det lugna eller så blir du bara fett paranoid dock, jag te x blir bara fett paranoid. (Iaf senast jag testade vilket var ett bra tag sen)
Semi:

Men så länge du inte har något underliggande fel i ditt huvud (typ schizofreni) så är det inget farligt alls.


Det ökar risken för att man ska utveckla schicofreni senare i livet, om man har anlag för att kunna få psykoser kan man få en drogutlöst psykor, mycket forskning tyder på att det är väldigt farligt för växande hjärnor, att röka när man inte mår bra eller inte är trygg kan resultera i väldigt otrevliga upplevelser, så där vet jag inte om du har rätt.
DAN THE IRONMAN, SUPER TROLLER, STRIKES AGAIN

Givetvis har ironman åter igen fel... Forksning visar på det helt motsatta idag, jag skulle vilja se en enda källa på det du säger ironman....


Saken är att cannabis forskningen har vrålökat senaste tiden, kommit fram stuider om att cannabis sannerligen hjälper mot cancer, men även annat, såsom anorexia, epelespi, rastlösa ben symdromet för diabeteker, lever problem osv osv....


Cannabis röken har sagts ge lugn cancer men det är även också bevisat vara en myt.

Att inkörsporten till tyngre droger är akohol är lögn.
Det är alokohol (också forskligt bevisat)
Vad är det för fel på dig? Påstår du att det inte hjälper mot anorexia? Bara det gör att jag från och med nu kommer ignorera en sådan värdelös argumenterare, du kan inte komma med resmomang utan kommer med personliga påhopp direkt.

För övrigt vadå lär dig svenska? Detta är ett internet forum och jag är påverkad av just gräs.

Gå klaga på folk på lunarstorm istället ditt retarderade fä