Forumet - pojkvänsproblem.

pojkvänsproblem.

909 0 14
jag ska försöka förklara detta på ett enkelt och kort sätt. [smile]

Jag och min pojkvän blev tillsammans i början på januari iår. Vi har haft det helt okej, förutom när det kommer till sex. Han var skitkonstig så fort jag började visa att jag var sugen, han typ backade helt och hållet. började titta på tv istället. i slutet på februari frågade jag honom vad det var för fel.

Hans svar var att han bara var nervös, att han inte haft ett riktigt förhållande förut, utan bara one-night-stands. han ville inte förstöra något. Vi redde ut det och snackade, men jag väntade ändå tills han kände sig mer säker och vi hade sex första gången nu i slutet på april.

Jag åkte iväg på en veckas semester med en tjejkompis och kom hem för snart 2 veckor sedan. Efter det har vi inte setts. vi har bestämt träffar, men han har bara ställt in dem av olika anledningar. Han svarar knappt på mina sms längre eller när jag ringer...

Han sa ganska tidigt att han älskade mig. och innan jag träffade honom var han värsta playern. vad ska jag göra? Jag vill ju inte förlora honom. Inte heller jaga honom.

Jag är 20 och han är 26... ? :/
enhimmelskdrog:

han är nog fast i player-träsket och det verkade ju lite som att han visste själv hur det skulle bli eftersom han drog sej undan i början när du ville sexa.


elinc:

Tror han vill ha dig och så, men som sagt, fast i player-träsket.


Ja, det kanske är så. men borde han inte svara mig när jag ringer eller smsar ändå? blir bara så ledsen. [sad]

har idag skickat 2 sms och ringt han en gång... han lovade igår att vi skulle ses idag efter att jag slutat... jag slutade vid 12. eller är jag för på nu?

Spana också in:

enhimmelskdrog:

det enda du kan göra är ju att träffa honom och prata om det, men det verkar ju vara svårt för er att träffas eftersom han inte verkar vilja.


suck... ja. det är det stora problemet. får väl bara vänta och se vad som händer under kvällen. [sad] tack för svaren!Tickstart:

Kvinnor är smör [no-no]


hmm... brukar verkligen vissa killar se tjejer på det sättet? det är ju ändå lite hemskt. [cute]