Forumet - Pojkvänsproblem

Pojkvänsproblem

1076 0 11
Idag hade jag och min pojkvän hade bestämt att träffas eftersom vi inte setts på hela veckan, men istället åker han iväg till en tjejkompis (som jag aldrig hört talats om) landställe med sina killkompisar. Detta är inte första gången jag blir "andrahandsvalet" utan det händer ungefär hela tiden. Jag är inte avundsjuk av mig och jag låter min pojkvän göra i stort sett vad han vill. Vad ska jag göra? Behöver lite åsikter från andra.

Spana också in:

inte okej ändra sig sådär, isf borde han då han right dig innan och frågat om det är okej och kommit fram till ny dag kort därefter då ni kan ses

annars är det bara respektlöst och visar på ointresse eller omognad

du kan ta upp det med honom, men om det ger något så får du la fundera på om han verkligen är redo för en relation när han beter sig sådär

nu vet jag dock inte hur ni har det i övrigt så ta det jag skrivit med en nypa salt!
är det något han diskuterade med dig innan han bestämde sig för att åka iväg med sina kompisar? om inte så är det helt klart inte okej. att ha aktiviteter bortom att umgås med sin partner är ju okej eller till och med önskvärt, men inte att inte lyssna på och ens försöka ta den andra personens åsikter i hänsyn.

Kronkan: Han ringer och typ ger mig ett alternativ att antingen följa med eller så åker han själv utan mig så nej det är inget vi diskuterar innan.
det låter inge' vidare. förklara för honom att du inte tycker om det här och att det gör dig besviken – bryr han sig i så fall inte om att diskutera det så är det nog dags att göra slut.