Aviseringar
Rensa alla

Pojkvänsproblem


Ämnesstartare

Idag hade jag och min pojkvän hade bestämt att träffas eftersom vi inte setts på hela veckan, men istället åker han iväg till en tjejkompis (som jag aldrig hört talats om) landställe med sina killkompisar. Detta är inte första gången jag blir "andrahandsvalet" utan det händer ungefär hela tiden. Jag är inte avundsjuk av mig och jag låter min pojkvän göra i stort sett vad han vill. Vad ska jag göra? Behöver lite åsikter från andra.


   
Citera

Jag hade nog inte fixat en sådan relation där partnern ej har tid över för mig. Vi hade nog gått skilda vägar. 


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Det är de jag funderar över, man blir ju besviken gång på gång. 


   
SvaraCitera

You'll do whatever feels right


   
SvaraCitera

Jag tycker att du ska säga till din pojkvän hur du känner så kanske ni kan lösa problemet


   
SvaraCitera

Det är ju inte snällt o göra upp planer sen bara o skita i det, det kan man ju inte göra om inte  nåt särskilt har hänt, bättre att du säger vad du tycker .


   
SvaraCitera

Tycker inte det är schysst av honom att först säga att ni ska träffas och sedan bara skita i det. Brata med honom om det och se vad han säger...


   
SvaraCitera
Lyra
 Lyra

inte okej ändra sig sådär, isf borde han då han right dig innan och frågat om det är okej och kommit fram till ny dag kort därefter då ni kan ses

annars är det bara respektlöst och visar på ointresse eller omognad

du kan ta upp det med honom, men om det ger något så får du la fundera på om han verkligen är redo för en relation när han beter sig sådär

nu vet jag dock inte hur ni har det i övrigt så ta det jag skrivit med en nypa salt!


   
SvaraCitera

INTE OK LOL


   
SvaraCitera

är det något han diskuterade med dig innan han bestämde sig för att åka iväg med sina kompisar? om inte så är det helt klart inte okej. att ha aktiviteter bortom att umgås med sin partner är ju okej eller till och med önskvärt, men inte att inte lyssna på och ens försöka ta den andra personens åsikter i hänsyn.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Tacksam för alla svar! Vi har det bra förövrigt, inget bråk eller småtjaffs. Han ringer och typ ger mig ett alternativ att antingen följa med eller så åker han själv utan mig så nej det är inget vi diskuterar innan. 


   
SvaraCitera

Kronkan: Han ringer och typ ger mig ett alternativ att antingen följa med eller så åker han själv utan mig så nej det är inget vi diskuterar innan.

det låter inge' vidare. förklara för honom att du inte tycker om det här och att det gör dig besviken – bryr han sig i så fall inte om att diskutera det så är det nog dags att göra slut.


   
SvaraCitera