Forumet - Pokémon 4th gen

Pokémon 4th gen

157 0 46
Jag skulle behöva lite hjälp eftersom jag inte känner någon med Pokémon. Jag vill byta en Kadabra och en Haunter så dom utvecklas, och sen få tillbaka dom som Gengar och Alakazam. Det borde gå ganska snabbt och jag kan ge dom ett valfritt item var (vad du än vill) som tack för hjälpen. Jag har inte kommit så långt än, men om någon som är villig att hjälpa mig skriver i tråden eller skickar mig ett PM så skriver jag tillbaka när jag är redo. Senare ikväll eller imorgon. Funkar även senare för mig. Notera att detta är 4th gen, Platinum, Pearl eller Diamond.

Spana också in:

Speltidning:

Hade gått o lagt mig. Vad menar du? Jag behövde bara prata med någon tjej på bottenvåningen av ett pokécenter så fick ag min pal pad. Kommer inte ihåg att jag gjorde någonting särskilt.


Jag har en pad pal men för att få min pal code måste jag in på nintendo WFC (deras online tjänst) först och registrera mig, eller något [tard]
Speltidning:

Om man prata med tjejen i mitten kassan på bottenvåningen kan man få reda på sin friend kod.


Jag har redan fått min pad pal genom att prata med henne, men för att kunna ge dig min kod för att trada pokemons över internet måste jag koppla upp mig till nintendo wfc. måste jag visa dig en bild för att du ska tro mig?
zIGGE:

Läser du dåligt eller


Nej. Du sa att du inte visste hur du skulle få reda på din kod, och om man pratar med henne så säger hon den till dig.

zIGGE:

måste jag in på nintendo WFC (deras online tjänst) först och registrera mig, eller något [tard]


Jag behövde inte registrera mig eller göra någonting krånligt, men ja du måste naturligtvis ha internet åtkomst på din DS.

Säger du att du inte vet hur du ska göra för att koppla upp dig mot internet? Eller har du något annat problem
zIGGE:

för att kunna ge dig min kod för att trada pokemons över internet måste jag koppla upp mig till nintendo wfc.


Gå in på "Nintendo WFC Settings" sen välj "Nintendo Wi-Fi Connection Settings" välj "Connection 1" sen "Search for an Access point" då kommer den leta reda på alla routers du kan nå. Sedan väljer du din router. Nu borde det funka utan problem.