Forumet - Polis dansbattlar - behöver poliser släppa loss mer?

Polis dansbattlar - behöver poliser släppa loss mer?

1933 0 25


Polismannen Erik utmanades på en dansbattle i en fritidsgård i Hässelby (yeee 165 for life!!! ... alltså jag är därifrån ... ok ska sluta skryta) och släppte LOSS! Han överraskade alla och självklart filmades det.

”ja asså riktiga aina dom utmana han ba jalla tog av sig bältet med gunnen och breakade loss”, skriver @teddy_vidal som lade upp klippet på Instagram.

Vad tycker ni - är detta fjantigt, relationsskapande, roligt? Ändrar detta er syn på poliser? Tycker ni att poliser behöver släppa "bältet med gunnen" ibland och skaka loss?
Senast ändrad 20 Nov 2014, 10:28 av Zymba

Spana också in:

Polisen borde kunna få respekt av förortsungdomar utan att hålla på och dansa. Polisen ska inte vara en fritidsledare utan någon som med respekt och auktoritet ska hålla ordning och använda våld mot brottslingar. När polisen håller på med sånt här tappar man förtroendet för dem. Högst olämpligt. 

N.W: Polisen borde kunna få respekt av förortsungdomar utan att hålla på och dansa. Polisen ska inte vara en fritidsledare utan någon som med respekt och auktoritet ska hålla ordning och använda våld mot brottslingar. När polisen håller på med sånt här tappar man förtroendet för dem. Högst olämpligt. 
Polisen ska vara någon man har förtroende för, inte en auktoritär typ.