Forumet - POLISEN HJÄLP vad kommer hända med mig?????

POLISEN HJÄLP vad kommer hända med mig?????

1989 0 37
Jag har varit hos polisen eftersom jag blev inkallad för förhör.
Det handlade om ett par skor jag hade sålt på blocket förra året som aldrig hade kommit fram till köparen och hon hade anmält för mig bedrägeri.
Jag fick sitta och svara på hans frågor och det sjuka va att detta var för ett år sedan så jag mindes inte så mycket om detaljer osv.
Jag satt där i över en timme och han frågade om jag är villig och ge tillbaks hennes pengar och lösa det med henne och jag sa självklart ja och det skrev han i rapporten.

I slutet frågade jag vad som skulle hända o om hon kunde dra tillbaks anmälan när hon fått pengarna men han sa att eftersom jag anmälts för bedrägeri och detta har kommit så långt som en polisanmälan så kommer detta gå till en åklagare som får ta ett beslut. Han frågade om jag nekar brottet och det gjorde jag ju eftersom jag aldrig tänkt lura någon.
Han sa att jag hade rätt till advokat om det skulle leda till domstol och allt sånt snack som de säger..uschh va ska jag göra???

Jag mår så dåligt..vad kommer hända med mig? Kommer jag få fängelse? Prick? Straff?
Kommer detta fortfarande föras vidare till domstol där de ska bedöma mig o se om det är bedrägeri?

Känner inte någon någonm som jobbar som polis som ni kan fråga??

Spana också in:

ledden:

Jag minn sint evad som hände med paketet, jag har inte haft hennes mail och inte kunnat kontakta henne. Det är därför jag blev så chockad över att de väntat ett helt år med att kontakta mig. Jag minns knappt hur det var nu..


Du kommer få troligtvis dryga böter och en prick i registret.
die_pianistin_:

Ja men vafan, om kvinnan inte fått paketet, varför ringde hon inte bara och frågade varför det inte kommit? så kunde hon ju betalat tillbaka då så hade allt varit löst? känns ju lite skumt att kvinnan inte ens hörde av sig.


Men för fan vad tror du egentligen? Ge henne pengarna och be henne hålla käften. Så lär nog åklagaren skita i det.