Forumet - Polisen: Rastafärger kan tyda på cannabisrökning

Polisen: Rastafärger kan tyda på cannabisrökning

2353 0 26
Det här är så jävla dumt.

Varför varnar ni för klotterpennor?
– Det är inte helt ovanligt att man röker cannabis i miljöer där det förekommer klotter. Poliser som arbetar mycket med narkotika drar den erfarenheten, säger Lennart Paulsson, närpolischef Globen.

Vad har ni för belägg för det?
– Vi kan inte basera det på en faktisk undersökning, att det skulle vara så svart på vitt, men det är något vi tycker att man ska vara uppmärksam på.

Och rastafärger?
– Bland de som röker cannabis är det inte heller ovanligt att man har attribut med rastafärgerna. Som förälder ska man vara uppmärksam och ställa frågor om det.

Spana också in:

Rävpojken:

Tycker det är kul med folk som ska hålla på och röka hasch men ändå inte fattar att det inte är bra att göra det medans man ser ut som en pundare. Skippa mjukisarna och luvan. [crazy]


Iallefall bra att dem på Polisen har börjat och sätt de nu :) Så dem kan äntligen få tag på dem som håller på med knarket å stoppa de för de är inte alls bra, alltså jag menar de med rasta färger å se sambanden som Polisen har hittat. Kan även va att dem har en speciell luckt som dem fått från droger å de kan sitta i kläderna. Jag borde bli Polis har så många bra knep att få tag i brottslingar speciellt drog knarkare missbrukare.