Forumet - Poliser i tunnelbanan

Poliser i tunnelbanan

586 0 24
Jätteförvånad, trodde alla poliser var snälla, fattar inte hur det här kan hända, vi lever ju trots allt på 10-talet, i en fantastisk demokrati som Sverige, ett I-land, hur kan något sånhär hända, vi får ju för fan rösta var fjärde år!

Nej det är helt otroligt, jag är så förvånad att jag får pungvred.

Spana också in:

Creds till snubben som återställde allting i efterhand, och som dessutom höll humöret genom hela händelsen. Hade själv blivit väldigt upprörd och arg på dem.

Tycker det är synd att det verkar finnas så många poliser som missbrukar sin position och beter sig på det här viset, leder ju inte till något gott.
Tyckte det var OERHÖRT drygt av polisen som spydigt frågade om killen skulle följa med urinprov. Vad skulle det ens vara bra för?
"Du verkar jävligt muntorr"
Vad är det meningen att man ska vara när man trakasseras av två vuxna män utan egentlig anledning. [tard]
Åtta:

Det ska bli intressant att se vad som skrivs om detta i mainstream-media.


Kommer väl framstå som en enstaka incident med två dumma individer, gärna med ett liten brasklapp om att "det kan nog ändå varit han som startade". Sedan kommer efter mycket tjaffs poliserna ändå få jobba kvar på samma sätt.
Bra att han fick det på film, är ju sällan man lyckas med det. Finns en hel del minnen från polisen man önskat att man själv filmat.

Troligen blir det väl som med rasistsnutarna i Rosengård dock. Det tas upp några dagar och blir lite skriverier och avståndstaganden uppifrån för att sedan glömmas bort.