Forumet - Politiker och deras längd

Politiker och deras längd

1446 0 22
2014-08-11-03-11-51_ullenhag_pall_a.jpg

Vad tänker ni kring det här? Att politiker känner sig manade att stå på pallar för att göra sig själva längre inför väljarna. Hade ni avstått ifrån att rösta på det partiet ni tänker rösta på om partiledaren för detta parti varit 10 cm kortare? Det är inte första gången jag ser en sådan pall.

Spana också in:


Sheriffen: Hittade en med pallen också.

ullenhag-pa-pall_1.jpg?itok=wigtgecu
Alltså wow, så jävla synligt. Undra hur han motiverade att ha sin pall där egentligen.

"Jag behöver en pall där för att väga upp min annars så klena figur då mitt snömos ensamt riskerar att inte vara nog så övertygande för våra tittare"

Finns det något exempel på någon i svensk politik utöver ullenhag som använder en pall undrar jag nu.

edit; ingen aning om varför inte bilden följde med i citatet men jaja.

isola: Störde mig lite på hur vadhonnuheter från S stod och gjorde miner när de andra pratade. Dock sade de ju rätt knasiga grejer.
ylva johansson tycker jag mig se att det är och så reslig som hon är borde det nästan känts genant från ullenhag sida att stå där med en pall för att ersätta sin längd och troligtvis inte ens nå upp med hjälp av den ändå.

Weeaboo: "Jag behöver en pall där för att väga upp min annars så klena figur då mitt snömos ensamt riskerar att inte vara nog så övertygande för våra tittare"
Skulle vara roligt att veta ifall det är Ullenhag själv som vill ha pallen eller om det är TV-producenterna. Gissar faktiskt på det sistnämnda.

Weeaboo: Finns det något exempel på någon i svensk politik utöver ullenhag som använder en pall undrar jag nu.
Jag har inte sett något som tyder på det, så jag vet inte. Komiskt nog så räckte det inte att vara jämnlång med Åkesson utan han var tvungen att vara längre.