Forumet - politisk riktning?

politisk riktning?

2485 0 106
Jag står nog syndikalismen närmst, så jag är väl nån slags anarkist. Kan nog kallas både anarkist, kommunist, syndikalist, autonomist, socialist, osv. beroende på hur man vill se det. Är mer för att se det som praktiker än som ideologier, typ som de beskriver i denna texten:

:

socialismen motsvarar motståndet, anarkismen upproret och kommunismen den konstituerande makten.


​Autonoma Kärnan

Penstrokes:

ja natonal socilist medl. i sming partiet


[bigsmile]

Spana också in:

Jag är för ett jämnställt samhälle där folket lever under statens villkor, på så sätt kan ingen tjäna mer pengar än nån annan och vi får ett rättvist samhälle.

Socialdemokraterna och Vänsterpartiet står mig närmast. miljöpartiet gillar jag inte riktigt.. lite för höger för mig, dem är för exempel för friskolor, jag tycker att skolan ska vara statlig och inte privat ägd.
Denna del av forumet verkar krylla av förvirrade vänstersjälar, och det skrämmer livet ur mig. Inte nog med att ni fyller era egna små hjärnor med lögner och trams (se t.ex. Solidaritet) utan ni får även andra läsare till att faktiskt tro på skiten ni slänger ur er.

En syndikalist, en (förvisso oseriös - hoppas jag) anarkist och ett gäng andra lingon i samma tråd om politiskt inriktning. Jag mår illa.