Forumet - Politiskt missbruk av rasism

Politiskt missbruk av rasism

226 0 2
Svenskfientlighet sker runt om över vårt land, varje dag. Inte minst ungdomar på skolor runt om i landet sägs det vara särskilt vanligt. Svenskar som utsätts för rasistiska tillmälen och även rasistiskt våld. Av den enkla anledningen att dom är just svenskar. Svenskar kan även rånas på sina mobiltelefoner, mopeder och kläder.

Etniska svenska tjejer kan våldtas med motiveringen av att dom är blonda och blåögda. Och gärningsmannen kan säga: ''Hon förtjänade det''. - Utan att få förhöjt straff. allt detta händer utan att de leder till någon forum utav officiell bestraffning.
Men så fort en invandrare blir utsatt för rasistiska påhopp så belyses de i media och de startas kampanjer. Jag vill bara belysa om att rasismen som vinklas till just svenskar inte tas på lika stort allvar. Det handlar om trångsynta Svenskar som inte låtit invandrare integreras i samhället. Vi har även inte satsat tillräckligt med pengar på invandringen trots att kostnaderna är större än någonsin, Sverige har slagigt rekord i ''mottagandet av invandrare'' år efter år.

Och när någon vill diskutera problemen som massinvandringen bidragit till så stämplas man genast som rasist. Det kanske kan ge svar på våra styrande politikers uttalanden.

Mona Sahlin: ''Om en kille som heter Kalle sökt jobb, Muhammed ska ha jobbet. "

Fredrik Reinfeldt: ''Ursvenskt är bara barbariet, resten av utvecklingen har kommit utifrån.'' - så sa han i Södertälje bara några dagar efter valet 2006.

Maud Olofsson: ''Det var faktiskt inte vi svenskar som byggde upp Sverige, det var människor som kom utifrån.''

Dold text: ''jallajalla jobb åt allah''