Forumet - Poll om UM-träffen

Poll om UM-träffen

362 0 22
Vill bara kolla vilket folk tycker är bäst datum. Var ett gäng som klagat i UM-träff tråden på att den var för nära den förra och/eller att folk inte kan, så kan ju lika gärna se vilket datum folk föredrar. [smile]

den 25e är en torsdag, de andra tre lördagar. Tänkte att fler borde kunna på en lördag så tog endast med lördagar som alternativ.

EDIT: Datumen blev fel, kollade på fel månader. [blush] Får göra ny poll.

ÄNDRAT 2009-06-22 00:30
Rätt poll:

http://ungdomar.se/forum.php?thread_id=262546

Spana också in:

Imoon:

Kan väl lika gärna vara två träffar men jag kan ej den 25. :<


Jodå, det är ju också ett alternativ ifall de flesta vill nåt annat datum än 25e. :) Jag ville mest kolla vad folk tycker.

McLuver:

Vilka kommer? [party]


Jag lär komma om det blir 11e iaf, andra vet jag inte. Finns en annan tråd på forumet om 25e träffen, men är ju inte säkert att alla som skrivit upp sig där kommer på nåt annat datum.
Varför inte köra två träffar? :P verkar ju vara lika många som kan 25:e juli (som förvisso är en lördag, i motsats till det ts hävdade) som två veckor senare så finns ingen anledning till att skita i hälften. jag är på båda gångerna om jag inte blir totalt avskräckt första. [party]
McAn:

Innan jag såg att Imoon inte kan då. Jag ska ju döda henne


[rolleyes]

Konsumtionshets:

Jodå, det är ju också ett alternativ ifall de flesta vill nåt annat datum än 25e. :) Jag ville mest kolla vad folk tycker.


Kan efter 3 augusti[smile]

Konsumtionshets:

Är du sikkos? :O


HAHA[bigsmile]
Nä han är bara sur för att jag inte är intresserad av honom....[rolleyes]
tror jag :s