Forumet - Polyamorösa förhållanden

Polyamorösa förhållanden

685 0 27

Spana också in:

Matilda1988:

personligen skulle jag ej klara av det men andra ungdomar numera verkar ju inte ha några som helst gränser när det gäller sex och kärlek så det är väl bara att knulla på med allt och alla, varför inte slänga in lite djursex i bilden också??


Nu handlar ju inte kärlek om enbart sex! Jag skulle förmodligen inte kunna leva i ett polyamoröst förhållande men det är väl för att jag för tillfället har en ganska traditionsbunden syn på hur jag vill att min familj ska vara.

Det känns som ett steg i rätt väg att tillåta nån att älska mer än bara en person!
Insert name here:

Då är det väl bättre att bara vara singel istället. Varför ha ett förhållande om man inte kan hålla sig till en?


Men man kan ju vända på det också, varför bara hålla sig till en? Världen har X miljarder människor. Är det rimligt att anta att man bara passar för en?
Mataano:

Vi har pratat om det en del i skolan o det känns som en ganska schysst syn på kärlek o relationer!


Så länge det funkar för folk så bryr jag mig inte, men jag hade inte velat dela min flickvän med ett par andra gossar, och jag vill inte dela med mig av mig själv till andra tjejer.

Matilda1988:

*hatar sexuella avarter*


Sign.
uppenbar:

Tycker det är intressant med folk som ställer sig utanför normen och som kan stå för det och trivas med det. Om folk vill vara kära i två olika personer samtidigt så tycker jag att de ska få vara det


Ogillar den alltför tillåtande attityden i dagens samhälle... Det bara bubblar upp massa sjuka skummisar som tror att de är okej pga den (tillåtande attityden). Hade de blivit stenade till döds om de avslöjade sina böjelser så hade vi normala sluppit deras perversiteter.