Forumet - poorer :(,hjäälp

poorer :(,hjäälp

1613 0 18
ja har väldigt många poorer , inte så mycket finnar iegentligen om man gemför med porerna ;S, har ni något tips så blir jag jätte glad, för jag känner mejj skiit ful o jag skäms helt över mitt ansikte ;S, har tyyp 1251267 ärr efter att jag har klämt finnar o poorer ,men har slutat med att klämma dom ,.. jag vågar knappt visa mej längre [sad]

Har ni ett eller två tips ,komentera![love]
Du kan ju gå till apoteket, där brukar dom ha en sorts kräm som gör att porena går bort efter ett par användningar, på endel värkar det snabbare och går bort efter kanske en eller två användningar..[rolleyes] Sen kan du ju alltid gå till kicks & hm, du kan fråga dem om hur du ska göra, vilka krämer osv. - men kom ihåg att ta med dig plånboken för endel produkter kan vara dyra. [wink][y]

Spana också in:

flickan00:

Har ni ett eller två tips ,komentera!


-Kör på rutiner kväll & morgon; ansiktstvätt, toner, ansiktskräm.

-Gör ansiktsmask ca. 3 ggr/vecka. (Tänk på vilken ansiktsmask du köper, om du har fet hy och pormaskar köp t.ex inte en extraåterfuktande ansiktsmask)

-Innan ansiktsmask öppna upp porerna m.h.a ånga (håll ansiktet över en skål med varmt vatten)

-Gå på ansiktsbehandling och töm porerna, de är ju professionals också så de vet vad du ska göra för att hålla din hy bra.

Jag rekommenderar Neutrogena också, de har ju en hel serie "Blackhead eliminating". Har dock själv aldrig haft problem med pormaskar men aaaaaaaa.

[y]