Forumet - Pormaskar?

Pormaskar?

1739 1 26

Spana också in:


stoner: Jag hade problem med pormaskar på näsan som barn eller om det var som tonåring. Jag tog ångbad för ansiktet och det öppnade upp porerna maximalt. Samt att jag köpte en salva antingen på apoteket eller häsokostbutiken som faktiskt funkade superbra. Nu är jag av med de jävla pormaskarna för gott. 
Jo är ju 18 och har en del problem med dem på nästan och lite på haken så ångbad alltså vad gör man då? och det hjälpte så enkelt alltså?

Haxxis: Jo är ju 18 och har en del problem med dem på nästan och lite på haken så ångbad alltså vad gör man då? och det hjälpte så enkelt alltså?
Det effektivaste och enklaste är ångbad dvs att varm ånga får hudporerna att öppna sig. Ta en stor bunke med hett vatten och håll ansiktet över bunken och lägg en handduk över huvudet så alla ångor när ansiktet och inte smiter ut på annat sätt.

Fast jag var lite bekvämare. Jag spolade upp badkaren fullt med vatten (37 grader) och sedan la jag mig i karet ett par timmar varanannan dag. Pormaskar är ju inget annat än stelnat hudfett.

http://blogg.veckorevyn.com/hiilen/2014/05/05/vad-ar-pormaskar-sa-har-blir-du-av-med-dem/

Att ånga huden är jättebra, de öppnar porerna så att det kan bli lättare för pormasken att komma ut. Detta gör du genom att basta eller koka upp vatten i en stor kastrull och ta sedan av den från plattan. Håll huvudet ovanför och håll ångan inne genom att lägga en handduk över huvudet och kastrullen. Efter det kan du peela/skrubba huden 2-3 gånger i veckan. Det gör att du tar bort döda hudceller och stimulerar till ny cellproduktion. Använda sedan en ”peel off mask” 1-2 ggr/veckan, det är en mask som appliceras på huden, torkar och sedan drar man bort den. Detta suger ur djupa porerna så att de lättare kommer ut och drar ur de pormaskarna som sitter på ytan.
Om du använder dessa knepen i längre perioder så kommer det med tiden att bli bättre! Men det är viktigt att du inte använder peeling och masker för ofta, det blir inte bättre av att du använder dem varje dag och det kommer inte gå fortare. Det kan istället irritera huden.
Gör det som en rutin att kanske ånga och peela huden Måndag, Onsdag och Fredag och att använda en ”peel off mask” 1-2 gånger av de dagarna efter peelingen.


Haxxis:
Köp gelatinpulver.
Du ångar ansiktet, häller 1 msk gelatin pulver och 2 msk mjölk i en liten skål, värm den i mikron i TIO sekunder. Smörj in skiten på näsan eller whatever. Sedan väntar du ca en halv timme sen drar du bort. Det kan göra lite ont men men det hjälpte mig sjuktmycket.  En kompis ba "dina pormaskar har blivit mindre", man ba "dafux".

Sök gelatinpowder black/white heads, så får du jävligt mycket tips. Tack å hej, LEVER PASTEJ.
Cool