Forumet - Porr - vad är grejen?

Porr - vad är grejen?

2387 0 28
Goddag folket i det sexuella forumet!

Vad är grejen med porr egentligen? Vart fan ligger det sexiga i det? Jag tycker att hela grejen blir helt avsexualiserad och skittråkig när man bara ser två inzoomade blanka kön som guppar in och ut, in och ut. Pulla pulla, slicka slicka, suga suga. Och STÖN STÖN STÖN fastän man i själva verket vet att det är två skådisar som ligger där och knullar utan att det ens är skönt, dom får betalt för det.

Jag kan bli tänd av till exempel en sexscen i en film, men jag blir bara äcklad eller full i skratt när jag ser en porrfilm. Det blir så jävla onaturligt och intimt. Så plastigt och osexigt.

Så ni som kollar på porr och tänder på det - kan ni förklara det sexiga? Vad är det med porr som gör er sexuellt upphetsade?

Spana också in:

Videovåld:

OBS DET FINNS BARA EN SORTS PORR OCH DET ÄR DEN SORTEN DÄR FITTAN OCH KUKEN TAR UPP HELA SKÄRMEN


jag sa aldrig att den porren jag tog upp som exempel var den enda porren i hela världen, men det jag tog upp är ju ändå bilden av en vanlig porrfilm. inte heller så att det bara är könsorganen som syns, men man har ju oftast en god vy över det ifall man säger så?
Jagmårtypbra:

tycker du jag var trångsynt? vad är det för trångsynt med att skapa ett diskussionsforum där jag först för fram min åsikt och sedan ber folk lägga fram sin?


Jo men svaret på din fråga är att folk tycker olika. Om du vill ha mer specifikt om vad folk finner tändande i porr så är det nog lika lätt att förklara varför man tycker att något är gott. Alltså det går inte. Folk kan skriva vad de gillar i porr men inte direkt varför. [crazy]