Forumet - Porrfilmer

Porrfilmer

5439 0 32
Jag förstår inte riktigt hur man kan kolla på porrfilm i annat än humoristiskt syfte.
Ridskolan-filmerna, som väl är de mesta framgångsrika svenska porrproduktionerna (antar jag, eftersom alla hört talats om dem), är ju knappast särskilt trovärdiga med scener som dessa:Samson lär ju inte vinna någon Oscar och tjejerna är ju inte heller några skådespelartalanger.

Så hur kan man kolla på detta utan att vika sig dubbel och skratta hysteriskt?
Jag förstår inte. Förklara för mig. Har någon sett Ridskolan? Lyckades ni undvika att kikna av skratt och faktiskt nå målet med... Öh.. Det hela?

Spana också in:

XMinGrönaLampaÄrDödX:

Har någon sett Ridskolan? Lyckades ni undvika att kikna av skratt och faktiskt nå målet med... Öh.. Det hela?


Det skönaste med Ridskolan är ju att dialogscenerna oftast är längre en själva sexet, och alla de underbart realistiska dialogerna som tillexempel:

"Är du min bror" // Vasselina

"Nej...?" // Mule

"Bra, då kan vi ha sex!" // Vasselina


Och sen saker som "Ååååh, redskapsgymnastik" och liknande superusla repliker gör Ridskolan till de bästa filmerna i Svensk filmhistoria!

Dock suger fyran och femman för Samson är inte med i dom...

[love]
Sovande:

Jaa fan kissa nästan på mig men det kan ju inte vara någon porrfilm typ bara några persoenr som har gjort en skämtfilm[badgrin]


... Nej. Det är en seriös* porrproduktion.
http://sv.wikipedia.org/wiki/Ridskolan

*Egentligen tvivlar på seriositeten i det hela, men det är trots allt riktiga filmer.

McLuver:

Och sen saker som "Ååååh, redskapsgymnastik" och liknande superusla repliker gör Ridskolan till de bästa filmerna i Svensk filmhistoria!


Jag tvekar inte på att de är de bästa filmerna i svensk filmhistoria, men jag tvivlar på att det är möjligt att se dem i syfte att tillfredställa sig själv sexuellt. [no-no]

damdam:

Hahahahahahha! "Jag har själv en hästkuk, vill du se?"


Jag tycker det roligaste med den scenen är att hon säger "Ah" och låter helt ointresserad. Totalt orealistiskt. Antingen säger man "Nej, ditt äckel" eller om man nu av någon anledning faktiskt vill se så låter man väl lite intresserad? [sad]