Forumet - Porrindustrin

Porrindustrin

681 0 37

Spana också in:

Unexpected:

Ganska ovanligt (Du röstade på detta alternativ)


JAg tor inte att de mer seriösa utnyttjar så mycket eftersom de förmodligen granskas med lupp eftersom det är just pornografi de sysslar med.

De mer ljusskygga företagen är det ju förstås värre med, men det gäller ju allt.
Det var ju ett rätt intressant fall för några år sedan, jag tror det var tv4 men kan han ha fel där som blåste upp en porrfilm riktigt stort pga att den var så förnedrande och att tjejen i den garanterat var drogad. Det var massor om det i media och nyheter och sånt, det var en enorm skandal och flera arga feminister gjorde hårda uttalanden om hur hemsk porren var och att den borde förbjudas.

Men så plötsligt så var det någon tv-kanal som lyckades spåra upp tjejen i USA, när dom berättar för henne om vad som händer i Sverige pga hennes film och frågar henne om hon vart drogad och utnyttjad. Då börjar hon skratta högt. Sedan förklarar hon skrattande för TV-teamet att hon inte var drogad eller utnyttjad, faktum var att det var hon själv som hade både skrivit manus och regisserat den!

Behöver jag säga att debatten kring den filmen och porr i allmänhet dog ut totalt direkt efter att intervjun med tjejen sänds i svensk tv.