Forumet - Positiva och rättvisa omdömen om Asha

Positiva och rättvisa omdömen om Asha

459 0 11
Jag har ändå hägt här ett tag. Och det vore ändå nice, om man kunde ha korta omdömen som man kunde ta med sig. Så man kan bilda en uppfatting vem jag är här för er och så. Om så önskas så kan jag göra mitt bästa för att ge ett omdöme tillbaka om så uttryckligen efterfrågas. 
För mig är du en person som loggar in emellanåt och gör ett dagsverk med att skapa medelst spamtrådar kring samma eller närrelaterande ämnen för att sedan logga ut och inte ses om på ett par dagar eller veckor. 

juste. du är också ett case av opium of the intellectuals.

Spana också in:

Du kunde väl bumpa gamla tycktrådar? Du kommer hit tillfälligt, är myckt aktiv korta perioder och försvinner sedan i månader igen. Det är trevligt att du kommer, dels av nostalgiska skäl och dels för att du startar diskussionsvänliga trådar. Jag får goda associationer. Jadå, ge gärna rättvist positiva omdömen om mig tillbaka. 

mynona: Du kunde väl bumpa gamla tycktrådar? Du kommer hit tillfälligt, är myckt aktiv korta perioder och försvinner sedan i månader igen. Det är trevligt att du kommer, dels av nostalgiska skäl och dels för att du startar diskussionsvänliga trådar. Jag får goda associationer. Jadå, ge gärna rättvist positiva omdömen om mig tillbaka. 
Din avatar smmanfattar ganska bra, om boken är om historia.