Forumet - Postkran cannabis?

Postkran cannabis?

2125 2 17
Hej ! Jag bara undrar hur många är det som använder sig utav postkran? Jag är en av dem och har absolut inget att klaga på då han har ett bra sortiment med bra priser och skickar direkt, och även lite extra då man lite av en stammis!

Men hur som helst är detta ett vanligt fenomen? Jag tycker det är mycket bättre då man får exakt det man betalar för, istället för mindre som man alltid får annars.Speciellt då jag är tjej och tycker inte om att stå och vänta när det är mörkt på att kranen ska komma ner, och så kollar dem alltid lite extra på en...suck!

Någon annan som håller med mig?

Spana också in:

Monty Cantsin:

Det har den alltid varit


Visste jag inte! Hur tycker ni det går? Får ni alltid det ni beställt?

Jag har faktist...förvånansnog fått varenda beställning jag gjort från min kran, en gång så fick jag inget, men han lovade skicka samma mängd igen för att kompensera detta, och det gjorde han även. Har nog handlat över 25+ gånger!
dazed:

Skulle vara så jävla nojig, litar inte på postiljonerna.


No shit, jag bor i lägenhet och hade glömt att en polare skulle skicka en 5:a till mig, så jag stack iväg några dagar och när jag kom tillbaka stank det upp hela trapphuset, då hade det förmodligen legat i postlådan ett par dagar redan, jävla tur att ingen hade hade ringt till visevärden och be han titta vad/var det va som luktade.

Nojjade fan i veckor efteråt, Aldrig mer låta det skickas saker som luktar så jävla mycket [no-no]