Forumet - Prag!!

Prag!!

1175 0 18

Spana också in:

Jag och fyra andra grabbar (18, 19, 20 år gamla) reste till Prag i slutet på Mars/början på April, 2010. En sjukt rolig resa!

Vi bodde väldigt centralt. Dock inte på hotell; istället valde vi ett "pensionat". Det fungerade alldeles utmärkt eftersom vi endast sov där.

På dagarna gick vi runt på stan, slank in på den ena krogen efter den andra (det finns oändligt många överallt!). Varje krog vi gick förbi kollade vi vad de tog för ölen; och de ställen vi gick in på tog de 25-40 tjeckiska kronor för en öl.

Går man längs gatorna på kvällarna kommer det HELA tiden fram killar som försöker få in en på strippklubbar. Vi hade en otrolig kväll på ett ställe som heter Hot Peppers. Väldigt många heta strippor där!

Förutom det så kommer det också fram killar som vill sälja knark (ectacy, marijuana, kokain etc.). Vi gick på red light district sista kvällen! Där får man köpa lapdance och hela köret (inkl sex).

Det var en otrolig resa! Vi var där endast fyra eller fem nätter (kommer inte ihåg). Men kvällen vi tog ecstasy var roligast!

Vi såg aldrig några bråk på gatorna. En kväll dock kom det fram en gatuprostituerad och försökte sälja sig, men annars är det en väldigt trygg miljö!