Forumet - Praktik på arbetsplats, hur gör man?

Praktik på arbetsplats, hur gör man?

1205 0 2
Hej! Jag har praktik på ett stort företag ju nu ( vvs) tycker de är jätte roligt. Har jobbat i 4 dagar och har skruvat, slängt skräp, flyttat och sorterat och snart fixa med radiatorer. Bra handledare och skönt snack i bodarna med alla hantverkarna. De var ett gäng snickare som gick förbi när ja jobbade och sa "  du jobbar bra " 

en Annan sa andra dagen att ja jobbade bra då med. Jobbar hårt och tar aldrig upp mobilen eller klagar men även lyder de dom säger att ja ska göra. 
Men min fråga är 

vad tror ni snickare, rörläggare, elektriker och alla på en arbetsplats tänker/tycker om en ny praktikant? Ibland när ja jobbar så ser man att de kollar lite på en när man jobbar, ibland gör man fel  ( lämnar sakerna på fel ställe typ, men då ber man om ursäkt och återgärdar felet. 

Sista frågan, praktiken kan den ge jobb i framtiden som folk säger? Med vänlig hälsning, 

Inga kommentarer

Tråden har 2 svar. Sortera efter:
Tack Nisse! Låter jätte bra, det känns bra. Detta med mobilen är ja nöjd över ( brukar inte ta fram den så ,  fördel med att de kostar att använda internet) sen gillar ja att jobba, men ibland känns de skumt när 4-5 snickar grabbar står och kollar lite längre bort, men de glömmer man mer och mer. 
dom kollar för att du är ny där, samma sak om du får nytt jobb. ingen fara med de utom att de kan kännas lite jobbigt kanske, dom i stort räknar med att praktikanter gör fel då o då så de är också lugnt, praktikanter får dom lätta jobben just för att dom ska göra nåt o lära sig. sköter du dig i samma takt så kan dom va intresserade sen när du har tagit studenten, så du ska fråga dom sista dagarna du är där ifall dom iaf behöver en sommarjobbare, o sommarjobb kan bli fast anställning sen så de är bara köra på, du gör helt rätt i att inte ta fram mobil, finns de nåt som dom flesta arbetsgivare inte tycke rom så är det mobiler. kör hårt o lycka till