Forumet - Praktika för analsex?

Praktika för analsex?

8333 0 132
Big date på fredag!

Hur i hela fridens namn ser man till att tarmen är ordentligt tömd innan man har analsex? Visst, man går på toa innan och så, men... Tänk om tarmen inte är helt tömd och hur stor är risken att det helt enkelt kommer ut mer under tiden man har analsex? [shake]

Spana också in:

Infraröd:

Vadå? Varför? Om du inte vill göra det med hjälp av något medel kan du ju alltid spruta in en liter vatten i röven och sedan låta det gå ut.


Hmm, hahaha... Jag vet inte. Känns som att om man tar lavemang, kommer det aldrig att ta slut med bajsandet. Och man vill ju inte riskera att sitta på min älskares toa resten av natten när man istället hade kunnat ha massa trevligt sex. :/
Stringburka:

Det gör det, enligt min erfarenhet, men bara så lite att man kan ignorera det. Om man inte är väldigt bajsrädd dvs.


Sånt kan man väl leva med om det är så att den man har sex med är någon man är totalt avslappnad inför.
Men den älskaren jag ska ha analsex med på fredag, är jag totalt inte avslappnad inför. Vi har visserligen känt varandra i snart ett halvår, men... jag är nog inte så avslappnad att jag skulle kunna låta se honom mitt bajs. [crazy]
Stringburka:

EDIT: Även om du har tur och det inte kommer något synligt så kommer det att lukta, det är du väl medveten om? En idé kan vara att ha det i duschen.


Nej vad fan är det sant!? [cry] Då undrar jag om det inte är så att min älskare vet om det och kanske tycker att vi är tillräckligt avslappnade inför varandra. [confused] Jag kanske helt enkelt ska ta upp en utredande diskussion om analsex på fredag, innan, så att vi antingen blir avslappnade eller helt enkelt skiter (haha) i det.
Marie_Curie:

Då undrar jag om det inte är så att min älskare vet om det och kanske tycker att vi är tillräckligt avslappnade inför varandra. [confused]


Nu har jag bara haft analsex kanske fem-sex gånger och bara med en enda person, men det är vad jag märkt av och även vad vänner som har det betydligt oftare sagt.

Marie_Curie:

Jag kanske helt enkelt ska ta upp en utredande diskussion om analsex på fredag, innan, så att vi antingen blir avslappnade eller helt enkelt skiter (haha) i det.


[y]
Marie_Curie:

Hmm, hahaha... Jag vet inte. Känns som att om man tar lavemang, kommer det aldrig att ta slut med bajsandet. Och man vill ju inte riskera att sitta på min älskares toa resten av natten när man istället hade kunnat ha massa trevligt sex. :/


Nej, du blandar ihop lavemang med laxermedel.

Lavemang är helt enkelt varmt vatten som du sprutar upp i ändtarmen (med duschmunstycket eller speciell lavemangspruta). Sedan går du på toaletten och krystar ut vattnet. Upprepa proceduren tills det endast är rent vatten som kommer ut. Då är du garanterat ren och kan ha analsex utan bekymmer.

Laxermedel ger dig diarré (mer eller mindre) och det vill du inte ha.

Jag har hört att apoteket säljer engångslavemang för en billig peng. Dock hittar jag inte igen det på deras hemsida, så antagligen måste man gå dit och fråga.

Personligen tycker jag att det är rätt roligt att ge tjejen lavemang, för hon brukar se så generad ut och dessutom vet hon att hon snart kommer att bli knullad analt. Jag gillar det :)
Tickstart:

Vad har du för jobb? [smile]


Hmm?

PHilippaPH:

Ätt anbart vit pasta så att du blir hård? [chocked]


Men hallå, då blir det ju ännu knepigare när dagen är kommen.

Beckychu:

Gå och lägg en kabel innan ni seksar. Problem solved!


Jag tror inte du läste hela mitt problem... [confused]

kul_bus:


Du har räddat min fredag, baby! [love] Springer till apoteket efter skolan imorgon.

Kittieh:

Har också tänkt på det där. Sjukt äckligt egentligen.


Vad gör man inte för sin favoritälskare?