Forumet - Praktisera genom kommunen.

Praktisera genom kommunen.

183 0 12
Jag var på ett möte med rektorn om vad man kunde göra utav min situation. Det hon sa var att kommunen kunde i vissa fall fixa en praktik plats åt en, lönen skulle vara studiebidraget. Någon som har genomgått denna process var det något att ha? Enligt henne var det ett bra sätt att komma ut i arbetslivet.
Stringburka:

Haha, varför ska du jobba för att få studiebidrag när du kan gå i skolan och få samma bidrag? >.<
Låter som om hon försöker utnyttja dig som slav.


Skolan har jag inget att hämta ifrån känner jag(gymnasiet). Måste gå vidare och hitta något annat då jag känner att gymnasiet inte var något för mig. Det som OF 5 sa är exakt det ord hon sa. Men jag skulle vilja att någon som har gått denna väg kom fram till något vettigt.

Spana också in:

daisy:

Varför inte?


Har ingen motivation så enkelt är det bara. Har dessutom ig i allt.
Någon med mer information?, behöver veta hur det går till så man inte hoppar på något rent skit,

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Skrämd av en kvist:

Är i exakt samma sits då jag hoppat av. Bevakar denna.


Släng iväg ett mejl om du hittar något vettigt att göra.
menat:

Har ingen motivation så enkelt är det bara. Har dessutom ig i allt.


Ok. Men om du inte har motivation för att du inte hänger med eller att det är för svårt för att koncentrera dig osv, så tycker jag att du borde prata med din lärare/syo/rektor om det, så att de kan ge dig extra stöd, för helt ärligt talat, en utbildning är väldigt viktigt för att man ska klara sig bra i arbetslivet.
Men om du ändå vill jobba ist för att gå klart skolan så kan du söka jobb som inte kräven en utbildning, som McDonalds, Städarjobb, Servitris osv.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


menat:

Enligt henne var det ett bra sätt att komma ut i arbetslivet.


Pfft, hon vill bara att du ska jobba där för den där slavlönen [crazy].. McDonalds och Servitis-jobb (?) ska faktiskt bara bra att ha i CV:et för att det visar på att man hanterar stress bra, och har bra uthållighet och vet hur man ska vara mot kunder osv.
menat:

Hur ska du gå vidare?


Ska kanske börja en ny skola efter jullovet, men jag vet inte riktigt. Kommer bli svårt att läsa upp de ämnena jag inte ens läst hittils. Eller så läser jag gymnasiet på distans, eller praktiserar helt enkelt, och passar på att ta körkort! [cute]