Forumet - Pranka en vän!!

Pranka en vän!!

969 0 8
Hej!Skulle behöva lite hjälp med att komma på något som sätt så jag kan pranka mig kompis. Ska vara något lite större som man behöver planerna och lägga ner tid på så det verkligen blir bra! Detta ska vara en hämnd mot en kompis som både lagt någon jävligt starkt chilisås i min mat och fick hjälp av rektorn och en polis där dem skrämde skiten ur mig! Så hjälp mig nu att komma på något riktigt roligt och hemskt. Gärna där jag kan filma allt;)

Spana också in:

gör inbrott hos aftonbladet eller hacka ngn skribent så du kan lägga upp nyhetsartiklar, så gör det en EXTRA-rubrik och skriver om att Ebola-smittad rektor går lös på den skolan ni går i, så fixar du en skyddsdräkt och drar till plugget, när folk börjar undra så visar du artikeln du lade upp tidigare.  

S3ON: gör inbrott hos aftonbladet eller hacka ngn skribent så du kan lägga upp nyhetsartiklar, så gör det en EXTRA-rubrik och skriver om att Ebola-smittad rektor går lös på den skolan ni går i, så fixar du en skyddsdräkt och drar till plugget, när folk börjar undra så visar du artikeln du lade upp tidigare.  
Hahaha nja inte riktigt det jag hade tänkt mig;) 
Säg att du egentligen är född 1997, om du är typ född 2000 hehe. Sånt där kan verkligen få en ur balans. Kidnappa kompisen, bind fast i en säng och tvångsmata med tårta, samtidigt som "can you feel the love tonight" spelar i högtalarna. Musiken du väl välja själv, men du förstår tanken Tumme upp