Forumet - Prao?!

Prao?!

2872 2 15

Helou! Vi kommer ha första vår prao nu i åttan v.47. Har ingen aning om vad man kan praoa på, vad som är bra om man vill ha sommarjobb, vad man ska undvika osv. Har släkt och vänner lite överallt, så det spelar ingen direkt roll var. Det jag skulle vilja praoa på är typ nåt bokförlag, Kolmården,universumet i Göteborg, stort bibliotek, eller kanske nån tidning av nåt slag

Jag är för lat och stannar hemma när jag ska praoa hehe:P Men ska kanske praoa på något cafe i år med några kompisar, får se. Du kommer troligen inte få praoa på kolmården då man måste vara 18+ (Men kanske i stallet om det finns något men då måste man vara hästvan).. Annars skulle jag också praoa där! :)

Spana också in:


Cutenessoverload: Jag är för lat och stannar hemma när jag ska praoa hehe:P Men ska kanske praoa på något cafe i år med några kompisar, får se. Du kommer troligen inte få praoa på kolmården då man måste vara 18+ (Men kanske i stallet om det finns något men då måste man vara hästvan).. Annars skulle jag också praoa där! :)
Hästvan är jag, då jag är ryttare. Kolmården får väl bli senare då..