Forumet - prata med mitt ex?

prata med mitt ex?

116 0 13
För ca 6mån sedan tog det slut mellan mig och mitt ex. Vi har kontakt fortfarande, men självklart inte lika tight kontakt som förut.

Hon blev tillsammans med en annan kille drygt 1,5mån senare, och för någon dag sedan gjorde hon slut med honom.

Jag pratade med en tjejkompis för att kolla om jag ska snacka med mitt ex (vi brukar snacka lite på msn, men inte överdrivet mkt) för att kolla hur hon mår och så, men hon sa nej.

Anledningen var: hon är sårbar nu och kanske faller för mig om jag börjar och är trevlig och rolig som jag brukar vara. därför hon föll för mig från första början för över 1 år sedan.

Den kille hon gjorde slut med började snacka med henne ganska så snart efter att det tagit slut mellan oss och det var väl bara till hans fördel då de blev tillsammans ett tag senare.

Jag vill inte bli tillsammans med henne igen utan vill ju bara snacka med henne som kompis, men det kanske känns för henne som om jag vill mer?

Ska man vänta ett tag och sen prata med henne eller ska man snacka med henne nu direkt?
Du får väl göra upp spelreglerna då. Du behöver ju liksom inte stöta på henne och om hon blir helt "hej jag söker tröst FLIRTFLIRTFLIRT lolol" så får du väl säga att det troligen inte är en så bra idé och att hon bör tänka över vad hon pysslar med.

Att helt låta bli att prata med henne för att hon kanske kan "falla för dig" hipp som happ låter efterblivet.

Spana också in: