Forumet - Prata med sin crush

Prata med sin crush

1094 2 1
Jag har en crush och har haft det ett ganska bra tag nu , sen början av skolan i sommras. Han är ett år äldre än mig så det är ju ''svårare'' att prata med han eftersom jag inte känner han eller hans vänner , vi är bara bekanta. Dom jag hänger med däremot känner honom.
Men första gången jag pratade med honom så var det länge ca 20 minuter och jag föll direkt. Jag råkade senare adda honom på Facebook och han svarade ja .
Sedan nån gång på senare hösten började jag hänga med hans klasskompis som jag inte alls tyckte om. Men så dum som jag var uttnyttjade jag denna klasskompisen då. INTE SEXUELLT. Utan bara vara VÄN. Men klasskompisen fick ju fel signaler. Så att det började ryktas om att vi var ihop och hela skolan hatar denna klasskompisen.
Jag slutade prata med klasskompisen.
Men killen jag har en crush på får jag kanske bara om jag har tur SE en gång per dag . Nu för tiden pratar vi aldrig utan han kommer bara dit för att prata med mina kompisar. En gång i veckan har vi också så att man får välja ett skolämne så indelas man på olika ämnen på en skollektion (hela skolan då , så att det är blandade årskurser på varje ämne) Så jag hamnade med min crush då. Det var min bästis och jag som var där och massa andra och denna killen då och hans kompisar. Så jag kunde ju aldrig gå fram och prata med han . För jag känner ju dom inte. Och sedan vill man ju inte prata heller på en lektion och läraren är ganska sträng. Men jag vet inte hur jag ska bära mig åt för att prata med min crush. Jag tror verkligen vi hade passat bra ihop.

Inga kommentarer

Tråden har 1 svar. Sortera efter:

Spana också in:

Om du tror det kan bli något tycker jag att du ska chansa. Skriv till honom på Fb, om det flyter på bra fråga om ni ska hitta på något. Det värsta som kan hända är att ni inte går så bra ihop som du trodde, men då har du försökt och behöver åtminstone inte se honom så ofta. Det bästa som kan hända däremot.... Glad