Forumet - Prata med varandra!!

Prata med varandra!!

160 0 24
Visst är forum bra o så, man kan fråga om råd hur man ska göra i olika situationer, men att ställa frågor som "tror ni att han är otrogen?" eller "gillar han mig?" är bara jävligt onödigt.
Snacka med personen det gäller istället. Att göra på nåt annat sätt är bara en jobbig omväg.

Särskilt irriterad blir jag på folk som inte ens kan prata med den de är tillsammans med! Kommunikation är trots allt A och O i ett förhållande/en relation.

Slår inte den tanken någon?

Jag är inte okänslig, jag tycker bara att det är onödigt att ödsla tid på något som kunde gått mycket smidigare, om man kommunicerade.

Kan man inte prata ska man inte ha någon relation över huvudtaget, det är min åsikt.[y]

Spana också in:

fraulinefrontline:

"Eh, alltså, det är en sak jag undrat över. Är det du som brukar köra doggystyle med vår granne i hans kök ibland på söndagarna? Inte? Nehe, okej, tyckte hon var lite lik dig, men du skulle ju aldrig ljuga om det"


[tired]

Om jag var i den situationen:
Jag misstänker att min kille är otrogen. Jag konfronterar honom. Jag ser på honom att han ljuger. Jag gör slut.Mattias94:

Håller med till 100%


[y]Erkowich:

Skulle aldrig orka ha en seriös relation med en person jag inte kan prata med i princip allt om.


inte ja heller. alltså kanske inte prata om PRECIS allt, men iaf sånt som är viktigt och som berör båda två. va väl så du menade?

man har ju sitt privatliv också.
livet_:

på vilket sätt är det bra?=P


Ibland kanske man väljer att hålla saker inom sig som man borde dela med sig av, saker som till slut blir för jobbiga att bära på. Men när det gäller sånt känner man nog själv att man vill berätta^^

Annars vet jag nog inte så mycket som jag inte skulle kunna berätta om, möjligtvis pinsamma grejer man gjorde som liten xD
fraulinefrontline:

Du konfronterar honom, han ljuger utan att du ser det - inget problem löst. Du konfronterar honom, han har inte alls varit otrogen - han börjar ifrågasätta om du verkligen litar på honom.


Det är iaf bättre än att fråga folk på ett forum. De har liksom ingen aning.