Forumet - prata om onani ?

prata om onani ?

1927 0 25

Spana också in:

fitnessrx:

hahaha det var nog det roligaste jag läst på länge.. så du påstår att det bara är tjejer som har oskulden kvar som onanerar? hahahahahaha


Nu är du nog helt ute och cyklar. Eftrsom jag själv är kvinna vet jag att fallet inte är så. Men är man korkad så är man.
Harpyja:

Nu är du nog helt ute och cyklar.


Ja det var jag faktiskt läste din mening snabbt. Ok du får sex grattiss!! Många tjejer som onanerar ändå, för de får inte sex alltid när de är kåta. Men skitsamma bryr mig inte om du onanerar 5ggr om dagen eller 5 gånger i månad lät bara på ditt ena inlägg att du inte vågade erkänna att du gör en sak som alla tjejer gör dagligen/veckovis.
Ingemarsdotter:

Nej, det har ingenting med stolthet att göra. Bara ett konstaterande. Om jag skulle få lust att onanera skulle jag göra det, men nu känner jag inte att jag vill/behöver göra det.


Du glömde skriva "just denna veckan" eller något liknande. Du är tjej. Fullt normalt för dig att onanera dagligen. Men det vet du kanske..
fitnessrx:

Du glömde skriva "just denna veckan" eller något liknande. Du är tjej. Fullt normalt för dig att onanera dagligen. Men det vet du kanske..


Har inte onanerat de senaste månaderna. Det är fullt normalt att ha sex flera gånger om dagen om man har tillgång till det och vill. Då känner jag inte för att onanera på fritiden däremellan. Att vilja onanera har ingenting med könet att göra, det går inte att generalisera. Jag generaliserar inte heller och menar att man inte vill onanera för att man har mycket sex, det är väl upp till varje enskild individ att känna efter.