Forumet - Pratar inte efter sex!

Pratar inte efter sex!

3085 0 74
Jag har gillat en kille länge, och vi har hållt på lite fram och tillbaka, mest han som har velat. Så sen ville han ha sex med mig, men jag sa nej eftersom ja visste att han bara var ute efter sex. Men när jag sa de till honom sa han bara nej verkligen inte, sex leder till mera och jag började lite på honom.

Jag har känt honom ganska länge och han vet att jag har gillat honom, och jag sa de till honom, att om vi har sex kommer jag börja gilla dig ännu mera så han visste om de.

Sen hade vi sex och allt var jättebra ingenting verkade fel. Direkt efteråt var allting också bra, men senare mot kvällen när ja åkt hem var han helt annorlunda och dryg på sms. Dagen efter gick hans mobil "sönder" och vi har inte pratat sen dess, en vecka sedan.

Allt jag har fått höra från kompisar är att han inte vill ha nått seriöst. Det jag behöver hjälp med är hur får jag honom att verkligen "gilla" mig, så de kan leda till något seriöst.

Jag vet att många tycker att han är en skit, välj någon annan, men de har ja försökt med i typ ett halvår det går inte, så snälla försök att hjälpa mig :)

Spana också in:

Bacarah:

Vad dålig han är.


Jag måste säga det att det var dålig stil. Men jag är rädd att han bara ville knulla med dig. Vissa är sådana.

Går ni i samma skola eller nått?

Om du verkligen gillar han så försök att kontakta honom och se hur han är. En del personer kan ändra sig på 2 dagar.

Annars så är det tyvärr bara att bita i det sura äpplet[sad]
Du får nog bara acceptera att han inte är intresserad av att ha ett mer seriöst förhållande med dig, än att vara KK. Och fråga dig själv om du klarar av det.

Det jag undrar är om han vet om att han säger emot sig själv. Om han säger att han verkligen inte bara ville ha sex med dig, men ändå bara vill vara KK. (KK = bara sex) Hm?