Forumet - Pratar med mig själv

Pratar med mig själv

1112 0 15
När jag är ensam hemma, eller ensam i mitt rum kan jag prata för mig själv. MYCKET. Ni vet videoinlägg? ungefär så fast utan kamera, te.x om jag ska gå ut, "nu ska jag gå ut" kan jag säga plötsligt. Och om någon på skype skriver något jag tycker är roligt kan jag berätta det om och om igen för mig själv, är det fel på mig o.O

Har diagnosen add (INTE ADHD) [confused]

Spana också in:

Schism:

Nej, det verkar vara vanligt bland tjejer.


bland killar också [no-no]


Brukar också göra. Inte långa monologer utan ngt när jag tappar saker el dyl. Men brukar nynna rätt ofta. Typ jämt. Sveper runt i köket och nynnar på mors lilla olle (mm jag vet..............) margaretha eller åh vad heter den där..... det är en psalm som är med i en film jag såg för typ tio år sedan men haft på hjärnan sedan dess... tror att det är glädjens blomster
Det där med att upprepa ngt roligt till sig själv gör jag dagligen =S och jag brukar ofta ha en konversation med mig själv innan jag ska prata med någon.

Jag anser inte att det är något fel på mig iaf =D Än så länge är det ingen jag har haft roligare konversationer med än mig själv!
Schism:

Gissar dock - totalt inskränkt, godtyckligt och obegåvat - att detta fenomen är lite vanligare bland tjejer. Ingen av de killar jag känner har visat den minsta tillstymmelse till självkommunikation (annat än vid enstaka svordomsepisoder).


men du är ju inte med när de är ensamma [no-no]
inte jag heller iof
har nog mest hört män svära och mumla negativa grejer när de trott att ingen hör iof
men tror säkert att det förekommer annat prat bland män också, och nu inte sjuka/påverkade sådana som skriker för sig själva på stan.