Forumet - Pratar mycket i sömnen, normalt?

Pratar mycket i sömnen, normalt?

2108 0 29
På senaste tiden har jag pratat JÄTTEMYCKET i sömnen, självklart minns jag ingenting efteråt men min pojkvän som jag bor i hop med har fått återberätta.

För ungefär en månad sedan så hade jag somnat på soffan (som vanligt) och "vaknade till" efter ett tag. Då ropar jag på Emil (sambo) och ber honom att "Hämta fikat som småungarna har gjort" jag blir jätteirriterad och sur när han inte förstår vad jag menar när jag säger att han ska ge mig fikat som kaninungarna har bakat! Världens mest logiska sak enligt mig just då.

En annan gång så hade jag somnat i sängen och när Emil kommer in i rummet så fnittrar jag och säger att jag har en kaninunge under täcket, Emil blir tvungen att söka igenom kaninboet och hittar då alla kaninungar där de ska vara. Jag hade alltså ingen unge under täcket.

Några dagar efter det så hade jag somnat på sängen igen, men då ber jag honom att "hämta lasset!" när Emil frågar vilket lass jag menar så utbrister jag "Meeeen, det man kör textilierna på!" och blir jätteirriterad när han påstår att jag talar i nattmössan igen.

För några dagar sedan så hade jag somnat på soffan igen, och när jag vaknade så frågade Emil vad farmor hade sagt när hon ringde. Men jag hade inget minne av vad hon hade sagt, hade ingen aning om att hon hade ringt ö.h.t., tydligen så hade vi pratat i nästan 30 minuter! Så jag fick ringa till farmor och förklara att jag hade pratat i sömnen när hon ringde och fråga vad hon hade sagt. Tydligen hade jag varit jättekonstig och inte verkat förstå vad hon pratade om.

Är detta normalt? Vad är det för fel på mig? [sad]

Spana också in:

Tickstart:

Schizo vid typ 17 års ålder?


Tror inte det. [rolleyes] Känner mig relativt normal när jag är vaken.

Tickstart:

Men många pratar i sömnen utan att va galna!


Så mycket? [sad] Fick tid hos läkaren kl 15:00 i alla fall, efter som att jag har haft problem med ryckningar i ögat för ett tag sedan också. AHhaha. [blush]
det är nog rätt normalt [smile] pratade själv hur mycket i sömnen som helst några år tillbaka! pratade, sjöng, gick om kring och hade konstigheter för mig. Det gör min syster också nu! hoss mamma så delade vi rum och fan vad läskig den där ungen är! hon börjar helt plötsligt skrika saker, flyger upp ur sängen och snackar massa skit. Skriker att jag är äcklig [no-no] och att jag har ätit upp alla kanelbullar. hahaha blev livrädd varje gång.
dazed_and_confused:

sök hjälp kvinna [cry]


Var hos läkaren idag, fick 10st jättedyra piller. [cry] Kommer att bli ruinerad. [n]

kennyman:

det är nog rätt normalt [smile]


Hoppas.

Sagitta:

Du kanske inte vågar säga riktigt all när du vaken och tar ut det i sömnen istället. Jag får höra att jag pratar i sömnen hela tiden.


Så är det nog, jag vågar inte erkänna att jag älskar fika och gärna fikar 3ggr/dag så jag talar ut, i sömnen. [y]