Forumet - Present till pojkvän

Present till pojkvän

576 0 12
Hejsan [smile]
Min pojkvän fyller 17 snart, och jag har ingen aning om vad jag ska köpa till honom.
Vi har bara varit tillsammans i 2 månader så jag känner inte honom så där jättebra. Han spelar innebandy och massa dataspel. Några idéer på vad jag kan köpa till honom?
Tack på förhand.
Lol, att ge sexuella tjänster vid födelsedag. How classy [crazy] Vore kul att se en kille klä upp sig i stay-ups och nån sexi liten kalsong som matchar NÅGONSIN.

Kanske ett presentkort på innebandyprylar? Annars kan du ju utmana hans intressen och ge honom något helt annat, typ en bakdag och filmdag tillsammans med dig. Blööö jag vet inte hur man firar normalt, jag brukar bara äta choklad och friterade saker på min födelsedag och få precis det jag önskar mig, vilket brukar vara typ en pryl.

Har du frågat honom? Man måste inte alltid överraska... Han kanske har gått och spanat på något han vill ha men inte riktigt vill köpa själv.

Spana också in:

Rosaelifant:

Hm kanske. Vad för utflykt isåfall?


det vet jag inte eftersom jag inte vet var du bor. och jag vet nog inte även om jag får veta det. något man inte gör varje dag liksom... något som du vet, eller iallafall tror, att han skulle tycka om att göra tillsammans med dig
Rosaelifant:

Frågade, men han sa bara att jag inte behövde köpa nåt.


Tror han kanske insinuerar att han hellre hittar på något roligt och speciellt med dig än att få någon sak. Kanske vill han gå på bio eller gå ut och käka, eller så. Bli bjuden på restaurang är ju alltid mysigt.