Forumet - present till pojkvän 16 år?

present till pojkvän 16 år?

10430 0 19

såg att det fanns en sånhär tråd redan men den var låst och innehöll bara förslag som "sex" eller "avsugning" (om man redan kommit förbi detta steget tycker jag inte det räknas som "present" eller "överaskning" längre så dumpa den idén)
Jag söker förslag på present till min musikintresserade pojkvän, som ska fylla 16, ni killar som är runt den åldern vad skulle ni vilja ha av eran flickvän?

Spana också in:

Jag själv uppskattar upplevelser mer än prylar om någon insisterar att ge mig en present. Du kanske kan överraska honom med något mysigt som t ex att ni har huset för er själva och du bjuder på en middag du lagat själv (om du inte brukar göra det)? Sedan skulle du som pryl kunna ge honom ett halsband kanske? Vi vet ju inte vad din pojkvän har för smak eller så.

absentthinking: Jag själv uppskattar upplevelser mer än prylar om någon insisterar att ge mig en present. Du kanske kan överraska honom med något mysigt som t ex att ni har huset för er själva och du bjuder på en middag du lagat själv (om du inte brukar göra det)? Sedan skulle du som pryl kunna ge honom ett halsband kanske? Vi vet ju inte vad din pojkvän har för smak eller så.
9 månader för sent.. Galen