Forumet - Present till sin flickvän (Behöver tips!)

Present till sin flickvän (Behöver tips!)

10058 0 43
Hej alla unga och glada ! [rolleyes][rolleyes]

Först vill jag börja med att jag har en flickvän som bor utomlands (Någon stans i Europa där jag kommer också i från) Vi blev tillsammans nu på sommarlovet då när jag åkte hem alltså till Moderlandet. Vi blev tillsammans och hade det så bra när jag var där, men sen tog sommaren slut och med sorg fick jag åka till Sverige igen.

Men jag vill säga er att vi älskar varandra jätte mycket och vi ser framtiden ljust! Jag försöker nu att vara så ofta med henne som möjligt.

Sist vi sågs var för ungefär 40 dagar sen, Nu är jag i Sverige och väntar tills höstlovet kommer för då har jag lovat henne att jag kommer!
Grejen är att hon fyller år i slutet av Oktober alltså precis vid höstlovet så jag behöver lite tips från er ![rolleyes]

Fråga: Vad skulle jag kunna köpa till henne som födelsedags present? [confused]
Behöver verkligen några tips, och jag vill få seriösa svar e ni snälla! Vill verkligen köpa något till henne för att visa att jag inte glömmer hennes födelsedag och att jag Älskar henne.

"Det är klart att Material är ingenting för att visa att man älskar personen" För som ni vet själva så är Hjärtat och Kärlek viktigast ! Men men som jag sa förut, jag vill få några bra tips från er på vad jag kan köpa till henne. :)

och jag lägger till att hon fyller 17 i år!

(Bjuder på stav fel, mitt hjärta slår så hårt för henne att jag kan knappt skriva ![love])

Spana också in:

köp något som du vet inte finns i ditt hemland så att det inte visar sig att hon redan har den grejen, något som är out of reach? [smile]

har du någon budget eller liknade, på hur mycket presenten får kosta som max? lättare att hitta någonting då för annars kan du i princip köpa vad som helst till henne, som en 50" 3D plasma.

Något du inte ska ge henne är en parfym, deodorant eller liknande. Hon kan misstolka det väldigt lätt.
Tornapart:

Nej det funkar inte! Ju sexigare underkläder, desto obekvämare är dom! Det säger i alla fall min tjej, som aldrig använder sina [sad]


Tyvärr ofta sant, eller så är hon rädd att slita på dem, men det kanske bara är en ursäkt..

cassaaandra00:

Något du inte ska ge henne är en parfym, deodorant eller liknande. Hon kan misstolka det väldigt lätt.


Älskar att få parfymer, det är verkligen ingen dålig gåva. Har alltid köpt parfym i present och det är jättesexigt när man vid speciella tillfällen fått känna att de har just den[cute] Menar inte att de bara haft den för min skull, använt den dagligen och så, de har tyckt om doften själv också.