Forumet - Presentation, dejtsidor

Presentation, dejtsidor

9897 0 160

Spana också in:


Tickstart: keep it simple, stupid - eller som jag brukar tolka det, keep it simply stupid

"Hej där bakom skärmen som gått in på en dejtingsida. Jag är man i de bästa åren (25 är det bästa året) och söker tjej i de bästa åren (24 är det bästa året).

Skriv till mig och kom ihåg love is blind."

Hm, ja men det kan ju funka.

Behöver inspiration! Glad

Attitydinkontinent: ljug som fan
Hahaha, gärna det. Men det funkar dock inte så bra i slutändan, tror jag.
S3ON:
ut och socialisera ist, för att lyckas på dejtingsiter måste du va typ lika snygg som brad pitt eller tjej. eller typ extremt jävla JÄTTECHARMIG.   
Okej, det var ingen. Jag avregistrerar och ger upp. Men det är väll typ lika ytligt, även utanför Internet. Även om man har chans att lära känna personer på ett mer rättvist sätt, och även få en mer exakt uppfattning irl.

Kör Badooroulette istället, om du inte tänkt bulka upp ska du iallafall INTE skriva att du väger 55 kilo. Kvinnor vill ha en man som väger minst 80 kilo utan kagge. Finns undantag för vissa som väger 75. Det beror på faktorer som klädsmak, doft, bil, boende osv. Skriv nåt om Volvon, vad den betyder för dig och dela med av dina bilkunskaper. Då får tjejerna intryck av att det är en händig man och sånt gillar alla tjejer. Även om inte alla erkänner det. Om du är arbetslös eller fortfarande jobbar en gång i veckan kan du vara tyst om det, såvida ingen frågar. Skriv inte heller att du söker kärleken, ge folk intrycket av att du bara gör det här som en kul grej.