Forumet - Presenten...

Presenten...

427 0 1
ag och Maria hade ett härligt och okomplicerat sexliv. Nakenheten var enkel och hon hade otroligt lätt för att tända till. Jag hade under vårt halvår tillsammans lärt mig hennes ganska tydliga signaler. Hon jobbade som översättare och kunde ibland vara nog så trött efter jobbet. Då var det bara att låta det hela bero en stund oavsett hur sugen jag var. Jag visste att när hon landat skulle hon ta en dusch och sedan var det inte helt otänkbart att jag kunde få en varm kyss i nacken när hon släntrade in i köket där jag stod och fixade.
Ibland undrar jag vad hon gjorde där inne i duschen för det hände titt som tätt att jag fick föra pannan från spisen och smaka på en helt annan förrätt.
Hon var 24 och hade en näpen och fast liten kropp. Hon var inte rakad men hennes helblonda hår där nere var knappt märkbart. Hon klädde sig lite väl präktigt men hade oftast desto mer vågade underkläder. Det var inget tvivel om att hon var en njutningsmänniska när det gällde sex men det var alltid jag som fick ta initiativet för nya lekar.
- Vad är det som ligger i påsen på sängen, sa hon och tittade förväntansfullt på mig. Jag hade lärt meig att se förväntningen i hennes blick och hon hade alltid gillat mina upptåg. Men man fick ta det ett steg i taget.
Jag hade ända sedan jag träffade haft en lust att se henne tagen av en annan man. Fråga mig inte varför men tanken bara fanns där. När vi älskade hade jag oftast ett finger i hennes mun och viskade i hennes öra.
- Visst är det skönt att suga när jag är inne i dig. Reaktionen var tydlig och hon gjorde ingen hemlighet av att hon gillade fantasin.
Till slut gick hom med på att annonsera och när väl tanken var uttalad var hon nästan lika ivrig som jag. När jag tog bilderna på henne var det hon som lekte med tanken och berättade vad hon ville. Det var som att dra ut en propp. Hennes fantasi var en äldre man med en stor och grov kuk.
- Tror du han skulle gilla mig så här sa hon och putade med stjärten. Kameran smattrade och det blev ett flertal riktigt bra bilder.
Jag hade ingen aning om att vi skulle få så många svar. Merparten kunde raskt rensas bort men kvar fanns tre män som hon valde mellan. Hon gillade att klicka mellan bilderna och läsa deras svar. Tyvärr blev det ingen av dessa tre och vi fick bläddra vidare bland nya svar. Jag tror att det tog nästan tre veckor innan vi prickat rätt och när vi skulle stämma träff började Maria bli nervös. Det var hon som frågade om inte jag kunde ta första träffen på stan och besluta om det var rätt eller inte. Det var det äntligen och han skulle komma hem till oss påföljande lördag. Maria blev mer nervös ju närmare lördagen vi kom.
- Måste jag,,,titta, sa hon. Kan inte jag få ha en ögonbindel på mig och låta er sköta resten. Jag vet inte om jag klarar det annars.
Förslaget kom lite oväntat från henne men det var så det fick bli. Jag och mannen, Lars, gick igenom det hela innan han steg in i vår lägenhet. Maria satt i den stora soffan till synes avslappnat tillbakalutad. En heltäckande ögonbindel satt på plats och hon hade en kort kjol och en blus på sig.
Jag satte mig tätt intill henne, kysste henne på kinden och lade en hand på hennes lår. En lätt suck hördes och hon särade lite på benen samtidigt som hon gled ner en bit. Jag fortsatte smeka henne utan att någon av oss sade ett ord. Lars flyttade lite på vardagsrumsbordet och ställde sig på knä framför henne. Hans händer smekte hennes bara lår och hon gled ner ytterligare i soffan. Snart hade Maria glidit så pass lång ner att Lars lutade sig fram och lät tungan glida mot hennes blygdläppar. Jag kysste henne medan Lars slickade mer och mer intensivt. Jag tog av mina kläder och ställde mig i soffan så att jag kunde föra min stora lem mot hennes mun. Lars knäppte upp skjortan och tog av sig byxorna utan att sluta slicka Maria.
Marias blus togs av och Lars drog ner kjolen. Luta dig fram sa jag till Maria och framför henne stod Lars med ett präktigt stånd. Min är stor, det vet jag, men Lars var snäppet större. Lars tog tag i Marias huvud och förde sin kuk mot hennes mun. Där satt min Maria med en 49:årig mans kuk i sin mun. Synen var obetalbar och jag ville se henne bli tagen.
-Vänd dig om sa jag till Maria och hon vände sig om och ställde sig på alla fyra med den lilla fasta stjärten mot Lars. Jag särade på hennes fasta skinkor och tog ett grepp om hans kuk. Den såg så overkligt stor ut när jag styrde in den in i henne bara ett par decimeter från mina ögon. Maria gnydde lätt och drog mig till sig så att hon kunde suga mig samtidigt. Lars fortsatte och han kuk var nu alldelens blank av Marias safter.
Efter en stund förvånade Maria mig när hon sa -Jag vill ha båda i mig. Vi hade pratat om det innan men Maria hade sagt att den biten minsann fick vänta. Tänk så man kan ändra sig.
Lars lade sig i sängen och jag ledde fram Maria som gränslade honom och kysste honom hett. Jag tog fram glidmedlet och ställde mig bakom Maria. Det var en smått overklig syn att se henne rytmiskt gunga över den bastanta kuken. Jag smorde in henne väl och lät fingrarna mjuka upp henne där bak till spänningen släppte lite. Sedan var det dags att gränsla hans ben och styra min kuk mot hennes lilla öppning. Maria slutade att gunga och putade bak med stjärten som för att spjärna emot. Hon fortsatte att kyssa Lars medan jag sakta kände hur det gav efter och min kuk sakta gled in i henne. Maria började sakta gunga igen och gnydde mer och mer.
Vi vände och vred på Maria som om det hade varit en leksak ända till Lars slutligen drog ut sin kuk och lät den vila mot Marias läppar. Maria runkade honom med ollonet tryckt mot läpparna ända till satsen pulserade ut. Det rann nedför hennes haka och hon smetade ut sperman med ollonet runt hela munnen. Strax efter lät jag min kuk göra samma sak. Två satser blandades och rann nedför hennes haka och över hennes bröst. Hela rummet var fyllt av doften av sex.
Jag låg kvar med Maria tills Lars med belåten min kysste Maria och försvann ut genom dörren.
- Jag är helt slut viskade Maria när jag tog av henne ögonbindeln, jag undrar om jag verkligen kommer att orka göra om det här sa hon och log sitt söta leende. Och det gjorde hon men det är en annan historia.