Forumet - Presenter man fått från av tidigare partners. Vad gör man av dem?

Presenter man fått från av tidigare partners. Vad gör man av dem?

1489 1 23
Ja, vad gör man av grejer som man fått av tidigare partner? Sparar man allt som minne? Slänger man det? Skänker? Säljer? Beror det på vad det är, dess värde eller om man fortfarande är vän med personen som givit en saken? Var går gränsen för vad ni skulle finna okej att ev nuvarande partner(/s) behöll? Hade ni kunnat köpa eller sälja på en sajt som endast säljer sådana saker? 


Diskuteraaa! 

(blev för många alternati för att göra en poll av det)PMR: Ja, vad gör man av grejer som man fått av tidigare partner? Sparar man allt som minne? Slänger man det? Skänker? Säljer? Beror det på vad det är, dess värde eller om man fortfarande är vän med personen som givit en saken? Var går gränsen för vad ni skulle finna okej att ev nuvarande partner(/s) behöll? Hade ni kunnat köpa eller sälja på en sajt som endast säljer sådana saker?
Well, kan man inte göra en ritual där man bränner alla sinna ex saker. Jag hade lätt gjort så! 

Spana också in:


mens: Det beror på vad man känner för exet och vilka känslor man får när man ser presenten. Har gjort mig av med grejer för att de ge mig obehag pga dess givare. Dina känslor är viktiga, lyssna på dem.
Vad innebär "gjort dig av med", att du sålt, slängt, skänkt? Tumme upp

mens: Dina känslor är viktiga, lyssna på dem.
Tänkte mer generellt, då jag och en annan(ej partner) hade lika olika tycke angående det!
När den senaste gjorde slut så kastade jag ALLT direkt. Kunde inte behålla något eftersom det var för smärtsamt.

Dock så var ju han borta i Italien och sitt hemland, Ungern, i några veckor där han skickade ett kärleksfullt kort som kom fram ett par dagar efter att han lämnade mig. Det är det enda jag har behållit eftersom man ändå vill bevara ett minne, om 10 år kanske jag ser tillbaka på det och ler, sedan förhållandet trots allt hade fina minnen.. :)
Jag har gömt undan det mesta i ett av skåpen i flickrummet hemma hos mami och papi, men det är typ kramdjur och kvarglömda kläder. Jag har fått böcker också och de står nog i bokhyllan, och ett ex gav mig en stylus till paddan som jag använder som arbetsredskap men jag tänker inte direkt på hen när jag använder pennan. 
Jag tror inte jag skulle kunna slänga eller elda upp något. Iofs, när en kille dumpade mig för en annan tjej så blev jag bästis med den tjejen och vi gjorde en instagramfilm när hon eldar upp ett fint födelsedagskort jag fick av honom hehe, men det ångrar jag nog idag. Alla saker påminner ju om något som har fört mig till var jag är idag även om hälften var miserabelt och skadligt.