Forumet - Preventinmedel för män?

Preventinmedel för män?

2852 0 38

Plejadisk Panda:
snark 

Hur lyder ens argumenten för att det skulle vara sant? "Män får orgasm oftare under sex"?

Hittar ej studien nu, men män är iallafall betydligt mer villiga att anpassa sig efter sin partners önskemål under sex.
Efter könssjukdomar är också att kvinnan inte får orgasm eller känner sig tillfredsställd, det män oroar sig mest för under sex. Medan mannens njutning kommer först på åttondeplats på listan hos kvinnor.
Det tar i snitt 3 minuter för en man att komma under sex. Så varje gång det håller på längre än så, kan du ju tänka sig att det inte är för hans skull liksom.

Att män är dåliga på sex är inte samma sak som att de inte vill eller försöker. Att kvinnor är dåliga på att berätta vad de vill ha underlättar knappast.Valmöjligheter är såklart bra. Men att förvänta sig att en partner ska göra en uppoffring, bara för att en själv är villig att göra det, är såklart fel. Partnern har rätt till sina egna villkor.
Hittar inte studien nu men vill minna är jäkligt få heteromän som tvingas ta ngra konsekvenser av att han inte brytt sig ett smack om att skydda kvinnan från att bli gravid. Så redan där är d liksom en jäkligt stor skillnad i vad d innebär. I övrigt så är liksom inte kvinnans upphetsning elr medgivande avgörande eller prioriterat (läs lite om biverkningar för diverse hormonella p-piller så lär du ganska snart fatta att det för många försämrar både livskvalitet och sex. "Använd glidmedel" brukar tipset bli, för att det primära inte är kvinnans upphetsning men att hon kan tillfredsställa ngn annans). Men ah gullig studie. Samt haha. 


ah jo sen är d ju faktiskt så att en del inte öht kan äta p-piller. Och skillnaden är ju att kvinnan inte har valet att ha sex utan att riskera ngt

Spana också in:

Jag fattar varken vad du argumenterar för eller vad du argumenterar emot. Inte verkar det vara relaterat till något jag tagit upp. Men när du nu undrar över nya grejer så är jag såklart medgörlig nog för att reda ut dessa med:


flygkärra: jäkligt få heteromän som tvingas ta ngra konsekvenser av att han inte brytt sig ett smack om att skydda kvinnan från att bli gravid.
Män riskerar hundratusentals kronor i form av underhållsbidrag varje gång de har sex. Kvinnor riskerar vadå? Att tvingas ta ett dagen efter-piller?

inb4 våldtäktstortyrrånmord

flygkärra: I övrigt så är liksom inte kvinnans upphetsning elr medgivande avgörande eller prioriterat
För och av vem då? Av hennes sexpartners är det iallafall väldigt högt upp på priolistan. 
II6ayqg.jpg


flygkärra: (läs lite om biverkningar för diverse hormonella p-piller så lär du ganska snart fatta att det för många försämrar både livskvalitet och sex. "Använd glidmedel" brukar tipset bli, för att det primära inte är kvinnans upphetsning men att hon kan tillfredsställa ngn annans)
Att äta p-piller är alltså ett helt frivilligt val som erbjuds kvinnor, främst för att förenkla sexuella kontakter. Det är ingen som tvingar i kvinnor p-piller för att män ska slippa oroa sig när de begår våldtäkter; eller hur det nu är du resonerar.flygkärra: ah jo sen är d ju faktiskt så att en del inte öht kan äta p-piller. Och skillnaden är ju att kvinnan inte har valet att ha sex utan att riskera ngt
"ah men guuud va synd då", brukar det låta i andra diskussioner.

Plejadisk Panda: Jag fattar varken vad du argumenterar för eller vad du argumenterar emot. Inte verkar det vara relaterat till något jag tagit upp. Men när du nu undrar över nya grejer så är jag såklart medgörlig nog för att reda ut dessa med:


Män riskerar hundratusentals kronor i form av underhållsbidrag varje gång de har sex. Kvinnor riskerar vadå? Att tvingas ta ett dagen efter-piller?

inb4 våldtäktstortyrrånmord

För och av vem då? Av hennes sexpartners är det iallafall väldigt högt upp på priolistan. 
II6ayqg.jpg


Att äta p-piller är alltså ett helt frivilligt val som erbjuds kvinnor, främst för att förenkla sexuella kontakter. Det är ingen som tvingar i kvinnor p-piller för att män ska slippa oroa sig när de begår våldtäkter; eller hur det nu är du resonerar."ah men guuud va synd då", brukar det låta i andra diskussioner.
lol ja det är ett frivilligt val att äta p-piller, men samtidigt nästa gång en dryg kille ifrågasätter mitt val att inte äta p-piller kan du förklara för han alla biverkningar som i stort sett förstår flera kvinnors liv och som även förstörde mitt. 

filmjölk:
lol ja det är ett frivilligt val att äta p-piller, men samtidigt nästa gång en dryg kille ifrågasätter mitt val att inte äta p-piller kan du förklara för han alla biverkningar som i stort sett förstår flera kvinnors liv och som även förstörde mitt. 
Eller så slutar du diskutera dina läkemedel med folk som inte är införstådda i ämnet?
Det är inte p-piller som förstör kvinnors liv. Det är kvinnorna som förstör för sig själva.

Problemet med preventivmedel ligger inte i vilket kön som käkar de, utan att man påverkar kroppen hormonellt när man käkar de.
En kille vill nog precis lika lite äta piller för att inte blir farsgubbe.

Min flickvän äter p-piller och hon får bestämma själv hur hon gör, ingen av oss gillar kondomer så mer val är där inte direkt. Kondomer är så himla osexigt att dra upp under akten.
" Vänta ska bara dra över den här hud-liknande, svin-hala, plast-luktande, banan-bleka påsen över mitt fortplantningsorgan för att inte behöva mata en unge i 18 år"
- Nej tack