Forumet - Problem

Problem

654 0 14
Jag har ett problem som tynger mig som fan, jämt.

Jag var i somras otrogen mot min pojkvän och det slutade med att jag gjorde slut eftersom jag dels hade skuldkänslor och dels blev lite intresserad av killen jag varit otrogen med. Min pojkvän (dåvarande) och jag slutade träffas och bråkade osv. Jag började prata massor med den andra killen och vi har fattat tycke om varandra, det enda problemet är att vi bor i olika städer. Vi har träffats en gång efter det som hände, och skriver och pratar med varandra varje dag. Vi gillar varandra. Men nu kommer problemet;
Jag har börjat träffa mitt ex igen OCKSÅ. Jag vet att det låter helt patetiskt av mig, men jag har börjat falla för honom, igen, samtidigt som jag gillar den andra killen. Exet och jag träffas nästan varje dag nu och gör vanliga grejer, fast pussas lite ibland. Det känns bra men jag tänker fortfarande alltid på kille nr. 2. Och det känner orättvist mot exet. och jag vet inte om jag kan bli tillsammans med honom igen eftersom jag varit otrogen. Men jag kan inte släppa honom. Fast samtidigt vill jag ha killen jag var otrogen med. Måste tilllägga att han är mycket äldre än mig och vi funderar på om det verkligen kan funka, men vi vill båda att det ska göra de.

Fan, känner mig kass. Vad borde jag göra?

Spana också in:

Kul sits du har försatt dig i, gratulerar.

Det finns ju inte så mycket att säga utom att du måste välja ganska så nu, om du inte vill sabba båda relationerna på en gång. Men om du vill ha en stabil relation så föreslår jag att du skaffar dig helt andra jaktmarker. Troligen har lite för mycket förstörts med båda två för att det skall funka på sikt med någon av dem. En vän till mig hamnade också i ett triangeldrama, och det löste sig inte förrän hon hade dumpat båda två ett par år och en hel del tandagnisslan senare. Sedan träffade hon en ny kille inte så långt efteråt som hon nu är lyckligt gift och har två barn med. [wink]
Ökänd:

du skaffar dig helt andra jaktmarker...//...dumpat båda två


Instämmer.

åsna och bög:

Fan, känner mig kass. Vad borde jag göra?


Det du borde förstå att det är just detta som får dig att må kasst. Det är att du måste typ "ljuga" för båda och smussla och nu måste du i princip bryta det. För ju mer du fortsätter, destå mer dålig kommer du känna dig. Du måste ta dig ur det dåliga mönstret. Just nu upprepas ju allting igen.

Tänk om du kunde ha någon som du inte behövde typ "ljuga" för? Som du kan vara rakt och upponer ärlig mot, som du kan tycka om till 100% och inte tycka om någon annan samtidigt.

Bryt ditt mönster nu. Det är det som får dig att må kasst. Lämna dom. Gå vidare.