Forumet - problem efter vaxpropp!

problem efter vaxpropp!

2178 0 3
förra veckan var jag hos skolsköterskan med mina problemöron. fick reda på att jag hade en vaxpropp i ena örat och hon sa åt mig att köpa revaxör och bad mig att inte använda sköjlblåsan utan bara droppa i dropparna i örat och sen täppa igen med en bomullsbit två kvällar på raken. vilket jag gjorde.

igårkväll droppade jag i de sista dropparna och vaknade några timmar senare av att jag inte kunde höra någonting på det örat och att det kändes konstigt. sen dess har jag inte kunnat höra nästan något på det örat det bara susar och är helt svullet.

var hos skolsköterskans vikarie idag fattade inte så mycket men hon sa att jag inte hade något vax kvar i örat och så fick jag ett nummer till en öronspecialist. problemet är att jag fick en tid där den 14 APRIL. stört långt kvar. så jag undrar om någon råkat ut för liknande eller vet vad det kan vara för fel?
theperfectgirl:

så jag undrar om någon råkat ut för liknande eller vet vad det kan vara för fel?


haha vadfan? Revaxör droppar man bara i i örat ca max två dagar i sträck för att "mjuka" upp vaxet inför ett läkarbesök där de spolar öronen rent, man ska inte bara hälla revaxör i öronen och sen skita i det.

Korrekta sättet man använder revaxör på är att man häller i minst 10 droppar i örat, låter det ligga i i minst 20 minuter, sen fyller man blåsan med ljummet vatten och sprutar in i örat minst 5 gånger för att rensa örat.

Varför i helvete hon sa åt dig att bara låta revaxören vara kvar i öronen utan att göra något åt det har jag ingen aning om, det lär inte vara särskilt hälsosamt, kanske rentav farligt.

Hör du fortfarande ingenting?