Forumet - problem i paradiset

problem i paradiset

672 1 3
Jag snapar med en kille HELA tiden. Mina vänner säger att han är intresserad av mig och jag är intresserad av han. Har ett probelm. En av mina kompisar var kär i han i sommras och säger att hon har kommit över han nu, men jag vet att hon inte har det bara genom att kolla på hur hon ser på han. Vill inte förlora någon utav dem, då om vi skulle bli tsm kan jag förlora henne, kan även förlora han om det inte funkar mellan oss. Men plågar mig själv hur jag än gör? 
Borde jag bara vara tyst och inte göra något för då kommer jag ha kvar båda i mitt liv? 

Sofia333: Jag snapar med en kille HELA tiden. Mina vänner säger att han är intresserad av mig och jag är intresserad av han. Har ett probelm. En av mina kompisar var kär i han i sommras och säger att hon har kommit över han nu, men jag vet att hon inte har det bara genom att kolla på hur hon ser på han. Vill inte förlora någon utav dem, då om vi skulle bli tsm kan jag förlora henne, kan även förlora han om det inte funkar mellan oss. Men plågar mig själv hur jag än gör? 
Borde jag bara vara tyst och inte göra något för då kommer jag ha kvar båda i mitt liv? 
Du borde fråga din vän en gång till, om hon verkligen har kommit över honom. Svarar hon ja så har du ju vägen fri att köra på hur mycket du vill, bara du visar din vän den hänsyn hon förtjänar.