Forumet - Problem med benhinnorna - slippa lumpen?

Problem med benhinnorna - slippa lumpen?

327 0 11
Jag har haft stora problem med mina benhinnor de senaste åren. Även problem med en muskel som sitter vid benhinnorna (vet inte vad den heter). Jag har t ex inte sprungit på ca 3år för att jag får ont. Om jag t ex är sen till tåget och springer för att hinna med den får jag ont i benhinnorna.
Går jag länge och långt kan jag få ont också.

Jag har gjort nästan allting man kan göra. Fått massage och vilat. Naprapaten har ingen aning om varför det inte går över. Jag har fått sluta på fotboll och innebandy som jag spelade på elitnivå på för att jag inte kunde springa :(

Iallafall, fick hem ett brev för några veckor sen om lumpen. Skulle gå in på en hemsida och fylla i massa saker. När man skulle fylla i om man hade problem med sina fötter, armar eller rygg tex så fanns inte benhinnor med. Så jag kryssade i att jag inte hade några problem med något.

Men jag har ju problem med mina benhinnor. Kan ju inte springa. Så jag undrar bara vad jag ska göra. Ska jag skicka in ett mail om att jag har problem med benhinnorna och inte kan springa? Ingen stor lust att åka på mönstring (tror de heter så) och inte kunna springa eller gå.

Jag vill göra lumpen men jag kan somsagt inte springa. De ser inte direkt ljust ut för mig att jag kommer kunna börja springa innan lumpen. Och om jag nu kan springa innan lumpen, vad händer om jag får skitont under lumpen?

Så vad ska jag göra? Skicka in ett mail och förklara eller säga de på mönstringen?

Hoppas ni fattar problemet =D

Spana också in:

Ruze:

Jag vill göra lumpen men jag kan somsagt inte springa. De ser inte direkt ljust ut för mig att jag kommer kunna börja springa innan lumpen. Och om jag nu kan springa innan lumpen, vad händer om jag får skitont under lumpen?


Jag antar att frågorna du syftar på är lämplighetsundersökningen och att du då borde vara 92:a.

Värnplikten hinner fasas ut (tas bort) innan du får möjligheten till att göra lumpen, dock du kan söka frivilligt och bli kontraktanställd soldat.
Om du överhuvudtaget blir kallad till mönstring (få 1992or blir kallade) så är problem liknande ditt inte meriterande, du blir med största sannolikhet hemskickad. Men om du är interesserad att arbeta inom Försvarsmakten finns det i dagens läge ett antal andra sätt, utöver lumpen.

Jag rekomenderar att du går in på www.lumpen.nu Där kan du få reda på mer.[smile]