Forumet - Problem med en ful tjej!

Problem med en ful tjej!

847 0 130
Jag var hos en avlägsen vän för väldigt länge sedan, och då prata han med en tjej på telefonen och jag tog den på skoj och började (på skoj) ragga på tjejen. Hon trodde jag var alvarlig dock O_o

Men hursomhelst, jag är i stort sett tvungen att dra till honom igen på fredag men då sa han på fejsbok att han hade bjudit den tjejen hem till sig och att hon vill träffa mig. Då blev jag ju givetvis glad, men sen skickade han en bild på henne.

Och problemet är: hon är FÖRJÄVLIGT ful. Seriöst, hon är verkligen vidrigt ful! Hon kan nog vara en av de fulaste tjejerna någonsin!

Och då visste jag ingen bra reaktion efter som min kompis har en "bra relation" med den här tjejen (är typ hans flickväns kompis eller nåt).

Men då sa jag att "kan vi inte klara oss utan larviga tjejer?" och han ba "nej, det här blir kul för dig ;)".

Så jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Funderar på att säga som det är eller ljuga och säga att jag är sjuk eller något, för jag hatar verkligen fula tjejer och anser dom dom borde arbeta i gruvor eller något.

Och nej jag bryr mig inte direkt om hon har en bra personlighet, hon är ful and thats it.

Vad ska jag göra?

Spana också in:

men oj vilken jobbig situation [tired] not

bara för att du UMGÅS med en tjej betyder det inte att ni ska gifta er.
gå dit, bete dig som vanligt och visa inga som helst tecken på att du är intresserad av henne. inget gulligullande, gör hon något, avvisa.

man kan umgås med någon utan att det ska leda till ett förhållande eller vänskap. okay!

problem solved.