Forumet - problem med en granne

problem med en granne

4715 0 12
Okej har problem med en granne.

Det är fester från 2-5 (på morgonen) varje helg, tvådagars. 
Nu har dom en hund som lämnas ensam varje natt i veckorna som skäller och låter illa. 

Har försökt prata med henne och då fick jag hennes släkting på mig någon knarkarkärring som bara stod och skrek i en kvart för det var tametusan inte min grannes fel att det lät heller. 

Har försökt prata med hyresvärden, men det är bara mitt fel tydligen. För jag har ju också haft fest (aldrig längre än till 23 kan vi ju tala om på en gång) och under ordnade omständigheter, alltid sänkt volymen när grannar klagat osv. 

Vad sjutton ska jag göra? Får ALDRIG sova.

Ps. Kan man få tyst på hundäcklet som står och skäller nu TJUGO ÖVER FYRA på morgonen förutom att sjuta fanskapet?
Senast ändrad 15 Sep 2014, 10:49 av André Vifot Haas

Spana också in:


time:
Ring polisen, helt enkelt. Säg att hyresvärden inte är ansluten till SJ och att de trakasserar dig, vilket det onekligen låter som om de knackar och bankar.
Jo men.. gör polisen verkligen något åt det? Är rädd att dom ska påstå att dom inte knackat då dom är 2 stycken som bor där och jag är själv. Men knackas det idag också ska jag filma knackningarna. 

time: Men rekommenderar att du ringer när det händer något, inte efteråt. Alternativt att du kollar vad grannarna vill och säger att du ringer polisen om de inte lägger ner med bankandet. Diskussioner är väl alltid att föredra.
Har öppnat åt dom förut, problemet var väl att jag då blev verbalt attackerad av någon jag aldrig sett förut. Någon "bonusmamma" till min riktiga granne. Innan det öppnade jag mer eller mindre alltid men hon skrämde livet ur mig (satte mig och grät efter, inte riktigt så jag brukar göra när folk har knackat på och "pratat").