Forumet - Problem med en tjej.

Problem med en tjej.

321 0 8
Hej hej på er i forumet. Jag vill börja med att säga att det kommer bli långt och vill ha seriösa svar tack inte roligt att tramsa om dessa problem.

Jag har börjat snacka med en tjej som hade lite problem jag löste åt henne och hon går i min skola men är 1 år yngre en mig. Jag har hjälpt henne som en kompis och nu snackar hon om nästan alla hennes problem (även familje problem som hänt någon gång).
Hon säger att hon gillar en kille i min klass och jag har fixat fram nummer och sånt till henne men han såg ut att inte vara så intresserad av henne då han precis lämnat sin tjej, men gillar henne ändå..
Jag säger till henne att det inte kommer bli något för hon är inte hans typ helt ärligt, hon säger att hon vet det men tycker det är kul? [confused]
Ja, det som hände var att hon har börjat vilja snacka privat om vissa saker och skriver Älskling på mitt skåp i skolan och jag ser inget problem med det men jag är rädd att hon börjat gilla mig då jag lagt märke till en massa tecken hon visat.. Hon är alltid nära mig på rasterna, vill snacka men har inget att säga osv..
Det jag undrar är.. är det här normalt att tjejer visar så tydliga tecken jag menar hur många tjejer ger en kille komplimanger och ser den rätt i ögonen och ler?

Så min fråga är nu gillar hon mig eller försöker hon möjligen locka honom till sig genom att vara nära en person han känner eller ljuger hon om att hon gillar honom?
Jag blir helt [tard] när jag tänker på det för vill inte såra henne.
Men är det så att hon börjat bli kär kan det orsaka problem.
Någon som vet varför hon är så och hur man hanterar problem av detta slag?
Jag försöker övertala mig att det bara är trams men som sagt blir helt [tard]..

Tack i förhand! [smile]

Spana också in: